MetallicGR

Μείωση τιμής του Xbox One στις ΗΠΑ

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Μείωση τιμής του Xbox One στις ΗΠΑ]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture35610.jpg[/NEWS_IMG] Η Microsoft ανακοίνωσε επίσημα πως το Xbox One είναι η πρώτη σε πωλήσεις κονσόλα για την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής το μήνα Δεκέμβριο, σύμφωνα με τα στοιχεία της NPD.

Το σύστημα κατάφερε να διατηρηθεί στην πρώτη θέση για δεύτερο συνεχόμενο μήνα, χάρις σε μια σειρά από προσφορές που «έτρεξαν» και με αποκορύφωμα την Black Friday. Έτσι λοιπόν, η αμερικανική εταιρεία αποφάσισε (και για να βοηθήσει την κονσόλα περαιτέρω σε επίπεδο πωλήσεων) να ρίξει εκ νέου την τιμή λιανικής της στα 349 δολάρια ξεκινώντας από τις 16 Ιανουαρίου.

Όπως αναφέρει η σχετική ενημέρωση της Microsoft, πρωτιά υπήρξε και σε επίπεδο software. Από τα υπόλοιπα στοιχεία που έγιναν γνωστά, το Xbox One κατάφερε να πουλήσει 50% περισσότερα συστήματα από αυτά που πουλήθηκαν την αντίστοιχη περίοδο "ζωής" του Xbox 360. Μερικά ακόμη ενδιαφέροντα στοιχεία που δημοσίευσε η Microsoft:

- Κατά τη διάρκεια του 2014, οι καταναλωτές έκαναν log in σχεδόν 8 δισεκατομμύρια ώρες, τις οποίες και ξόδεψαν σε εφαρμογές στα Xbox 360 και Xbox One. Ο αριθμός είναι κατά 50% αυξημένος σε σχέση με το 2013.

- Το Xbox One πούλησε στις ΗΠΑ τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο τα περισσότερα games από οποιοδήποτε άλλο current-gen σύστημα.

- Από τις 24 Νοεμβρίου έως και τις 3 Ιανουαρίου, οι Xbox gamers έπαιξαν περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη στιγμή στην ιστορία των Xbox.

- Μόνο στη multiplayer beta του Halo 5: Guardians ολοκληρώθηκαν 18 εκατομμύρια games sessions μέχρι σήμερα!

[video=youtube;3hd11Kcp7KQ]

[img_alt=Μείωση τιμής του Xbox One στις ΗΠΑ]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums321-picture40179.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Αξίζει νομίζω, ναι.

Ακόμα και σαν hw να το δεις, στήσε αντίστοιχο pc σε αυτά τα χρήματα με controllers, psu, ram, αντίστοιχων επιδόσεων APU κτλ κτλ και "σαλόνι-ready" αν μπορείς. Και πάλι, θα σου λείπουν οι τίτλοι και το xbox live... οπότε για Αμερικές (σκέψου τους μισθούς) η τιμή τα σπάει γερά.

Link to comment
Share on other sites

Για τους τίτλους και γενικά όπως το θέτεις συμφωνώ 100% για το hw της κονσόλας διαφωνώ 1000% Με τα ίδια λεφτά αγοράζεις ένα happy medium pc πολύ δυνατότερο από αυτή την βλακεία, το βάζεις στο σαλόνι έχεις κανονικό pc και παίζεις και με καλύτερα γραφικά στην ίδια ανάλυση 800p χωρίς κανένα φίλτρο..απλά πράγματα!

Link to comment
Share on other sites

Ε αφού διαφωνείς για το hw, εδώ είναι το Computer Parts, Laptops, Electronics, and More - Newegg.com για να έχεις αμερικάνικες τιμές, δες τι μπορείς να φτιάξεις με 349$ ( θέλεις case / psu / μνήμες / mobo / αντίστοιχο cpu / κάτι σαν 7790/7850 / 500άρη μηχανικό / controller / λειτουργικό ).

Δεν γίνεται bro. Ή βασικά αν γίνεται, καν' το και θα το δεχτώ. Το επιχείρημα ότι μπορείς να κάνεις τόσα άλλα πράγματα με το PC ισχύει, αλλά δεν αφορά τον average joe που θέλει να παίξει COD... και εγώ δεν τις πάω τις κονσόλες, αλλά τα νούμερα είναι νούμερα.

Edited by caution
Link to comment
Share on other sites

Και θα δουλεύει χωρίς μνήμες; :hehe:

Και χωρίς λειτουργικό; :hehe:

Και αντί για 16 ROPs θα έχω 8; :hehe:

Και controllers θα δίνει εσύ δωρεάν; :hehe:

Για ξαναπροσπάθησε με 7790 και Athlonάκο για να είσαι πιο κοντά σε performance και βλέπουμε για τα άλλα...

Edited by caution
Link to comment
Share on other sites

:hehe: με μπέρδεψε το κολοσάιτ γιατί έπρεπε να ανοίξω τις μνήμες για να μου εμφανίσει το add to cart! 413 με μνήμες αλλά φαντάζομαι ο 7850 είναι λιγάκι δυνατότερος από τον 1.6ghz jaquar οπότε πληρώνεις παραπάνω αλλά θα έχεις και καλύτερο μηχάνημα..λειτουργικό τώρα και εσύ επιμένεις......:hehe:
Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι πιο δυνατός ο APU - στην 7790/260x κοντά είναι το xbox, και θες και Athlon, και θες και 8GB αργές μνήμες, και θες και controller, και θες και Windows και... και...

Πας για 500παρά στο νερό.

Dont get me wrong και εγώ είμαι της άποψης σκάσε 1k$ να κάνεις ένας σύστημα με mainstream gpu & ssd να σε δει και ο Θεός. ΑΛΛΑ το value proposition του XBOX είναι καλό - τι να λέμε;

Link to comment
Share on other sites

Ναι αλλά έχεις pc όχι ένα χαζό κουτί κάτω από την tv που παίζει μόνο παιχνίδια και ταινίες...είναι κ αυτό! Έβαλα 8gb ram στα 413 δολάρια με ένα χειριστήριο πόσο θα πας 450? Anyway παίζει και τι το θέλει καθένας, για πολλούς μια κονσόλα κάτω από την tv αρκεί.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now