Haloed

Πρόβλημα με Asus Z87!

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά! Αντιμετωπίζω ένα θέμα με το Pc το οποίο ξεκίνησε ξαφνικά και δεν έχω καταφέρει να το λύσω. Λοιπόν έχουμε Asus z87-A ,4770k, 1000watt psu, 3 hdd : 2tb 1tb και 250gb ram 2x2gb kingston στα 1333 και intel 4600 gpu. Έχω να κάνω φορματ πάνω από χρόνο άλλα το pc δούλευε οκ μέχρι που το άνοιξα μια μέρα και μόλις τελείωσε το loading των windows μαύρη οθόνη και δεν έμπαινε πότε. όταν μετά από restart άνοιξε μου πέταγε συνέχεια παραθυράκι ότι συνδέσα μικρόφωνο ενώ τα ακουστικά δεν τα είχα αγγίξει καν. ξεσυνδέοντας τα ακουστικά σταμάτησε και λέω θα χάλασαν τα ακουστικά. άλλα μετά από λίγες μέρες δεν άνοιγε καν και όταν μπήκα bios έδειχνε ότι δεν έχω κανένα hhd συνδεμενο πάνω ενώ είχα 3. πάλι με τα πολλά restart έπαιρνε μπρος και τους αναγνώριζε και κατάφερνα και έμπαινα windows άλλα μέσα σε 10 λεπτά θα είχε παγώσει η εικόνα όποτε πάλι restart. έχω βγάλει την μια ram όπως και έκανα και φορματ σε άλλο hhd για να δω τι φταίει άλλα τίποτα. σε οποίο και από τα 2 windows να μπω άντε να καταφέρω να κάτσω μίση ώρα πριν freezarei. Πλέον όταν το ανοίγω πάντα μα πάντα μου λέει ότι το overclock failed να πατήσω F1 κλασσικά για να το επαναφέρω . να τονίσω ότι δεν έχω πειράξει τίποτα από bios ούτε oc έχω κάνει. Να ψάξω για την την εγγύηση τις Mobo η να παραγγείλω τίποτα ram? Με προβληματιζει που δεν έβλεπε 3 hhd. Αν έχετε καμία ιδέα ευπρόσδεκτη! Σας ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

Το έχω ξεκινήσει ήδη γιατί έβαλα μια ταινία να παίζει και κόλλησε στο πρώτο λεπτό. επίσης είχα βγάλει όλα τα front panel usb audio μήπως είχε βραχυκύκλωμα άλλα τίποτα. θα δω πως λειτουργεί έξω από το κουτί και θα σας πω αποτελέσματα.

Link to comment
Share on other sites

Και όπως σωστά είπε ο caution το πρόβλημα ήταν βραχυκύκλωμα , έξω από το κουτί δουλεύει όπως πριν. τώρα αύριο θα το συνδέσω πάλι στο κουτί και σιγά σιγά θα βρω τι έφταιγε αν και νομίζω τα usb του front panel ήταν το μόνο πράγμα συνδεμενο πάνω στο pc .

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now