MetallicGR

Η NVIDIA αυξάνει την τιμή των GTX TITAN GPUs

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η NVIDIA αυξάνει την τιμή των GTX TITAN GPUs]http://www.hwbox.gr/images/news_images/nvidia3.jpg[/NEWS_IMG] Η εταιρεία σκοπεύει να αυξήσει αρκετά την τιμή σε σχέση με την πρώτη υλοποίηση.

Η NVIDIA σύμφωνα με αναφορά που έφτασε στο KitGuru, θα ανεβάσει την τιμή των καρτών γραφικών της σειράς GTX TITAN, κάτι που θα πραγματοποιηθεί με την έλευση του νέου μοντέλου. Η νέα TITAN, η οποία λέγεται ότι θα φέρει τον αριθμό "II" ή το (μαγικό) "Χ", θα εξοπλίζεται με 6 ή και 12GB GDDR5 μνήμης, ενώ θα λειτουργεί χάρη στον νέο GM200 πυρήνα Maxwell αρχιτεκτονικής.

Το Expreview, απ' όπου και προέρχεται η φήμη, αναφέρει πως η προτεινόμενη τιμή πώλησης της νέας consumer κάρτας αγγίζει τα $1349, κάτι που μάλλον θα δυσαρεστήσει τους λάτρεις της σειράς, αλλά και μερικούς overclockers που πιθανότατα θα ήθελαν να επενδύσουν. Παρόλα αυτά, η κάρτα λέγεται ότι θα φέρει 3072 CUDA cores, 192 texture units, 96 raster operating pipelines καθώς και 384-bit memory bus πράγμα που μπορεί να θεωρηθεί "δίκαιο" για αυτά που θα προσφέρει.

Update

Παράλληλα σύμφωνα πάλι με το KitGuru, η νέα TITAN με τον GM200 πυρήνα θα εμφανιστεί μέσα στον Μάρτιο και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του GTC 2015 conference (GPU Tchnology Conference) που θα διεξαχθεί από τις 17-20 του μήνα.

[img_alt=Η NVIDIA αυξάνει την τιμή των GTX TITAN GPUs]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture40329.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Γιατί Μάρτιο? Περιμένουν να την σκάσουν μαζί με την 380x?

1500? μόνο??? λεφτά υπάρχουν ρε γατάκια!!! δώστε περισσότερο πόνο!!! τα φαν μποις δεν καταλαβαίνουν απο τέτοια... :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Και λίγο την ανέβασε.Αν και μέχρι τον Ιούνιο που θα βγάλει η AMD τις δικές της έχουμε καιρό :P

Ελπίζω πάντως μαζί με την Titan να βγάλει και την 960ti .Πολύ την έχει καθυστερήσει και στα 250? δεν έχει εδώ και καιρό κάρτες.Πρέπει να πουλάνε τρελά οι 970/980.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now