MetallicGR

Turrican Memorial Charity Challenge - HWBot

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Turrican Memorial Charity Challenge - HWBot]http://www.hwbox.gr/images/news_images/OC1.jpg[/NEWS_IMG] Οι κοινότητες των Overclockers.at και HWBOT πραγματοποιούν έναν τιμητικό διαγωνισμό overclocking στην μνήμη του Karl "Turrican".

Πριν από λίγους μήνες έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, ένας από τους κινητήριους μοχλούς του HWBot.org, ο Αυστριακός Karl "Turrican" Christian Guggiο οποίος διεύθυνε την hardware database της γνωστής overclocking κοινότητας έχοντας ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ, και μεγάλη αφοσίωση και αγάπη στο έργο του και στο overclocking αντίστοιχα. Για τον σκοπό αυτό, το HWBot.org διοργανώνει έναν νέο διαγωνισμό OC τιμώντας το συγκεκριμένο πρόσωπο, μια προσπάθεια που στηρίζεται από την Noctua και την EK Water Blocks, με την πρώτη να δίνει από 1? στο St. Anna Kinderspital (βλ. 3η παράγραφο) για κάθε διαγωνιζόμενο που θα λάβει μέρος.

Στο πρώτο από τα δύο stages, οι overclockers θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τον πιο παλιό επεξεργαστή που μπορούν για το GPUPI 1B benchmark (CPU μόνο), ενώ στο δεύτερο θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν την GPU για τον υπολογισμό των δεκαδικών ψηφίων.

Παράλληλα για να στηρίξετε την προσπάθεια, μπορείτε να αγοράσετε T-Shirt με το "Hardware Terminator" τυπωμένο επάνω, που ήταν το παρατσούκλι του στο overclockers.at. Τα έσοδα από τα μπλουζάκια θα διατεθούν στο St. Anna Kinderspital, ένα νοσοκομείο για παιδιά στην Αυστρία.

OC eSports

[img_alt=Turrican Memorial Charity Challenge - HWBot]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture40359.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now