MetallicGR

Επιβεβαιώθηκαν οι Radeon R9 3xx Series GPUs από την CEO Lisa Su

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Επιβεβαιώθηκαν οι Radeon R9 3xx Series GPUs]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amd4.jpg[/NEWS_IMG] Η CEO Lisa Su αναφέρεται στη νέα σειρά καρτών γραφικών που θα λανσαριστεί στο Q2 του 2015.

Η Su αναφέρεται στα οικονομικά αποτελέσματα της AMD για το έτος 2014 εξηγώντας τα θετικά και τα αρνητικά που πέρασε η εταιρεία, ενώ αναφέρθηκε και στη νέα σειρά GPUs που θα έρθουν στην αγορά μέσα στο Q2 ή στις αρχές του Q3. Συγκεκριμένα, η εταιρεία ξεκίνησε το 2014 αρκετά δυναμικά με πολλές high end GPUs να καταλήγουν στα χέρια των bitcoin miners κάτι που αύξησε κατακόρυφα τις πωλήσεις, την ζήτηση, ενώ η διαθεσιμότητα έπρεπε να καλυφθεί άμεσα. Αφού το θέμα με το mining πέρασε σε δεύτερη μοίρα η AMD βρέθηκε με μια τεράστια ποσότητα high end καρτών γραφικών στην αγορά.

Προς το τέλος του 2014, η AMD έδειξε πιο ανοδικά νούμερα κυρίως χάρη στις κονσόλες PlayStation 4 και Xbox One, με την ζήτηση να παραμένει σε υψηλά επίπεδα ακόμη και σήμερα. Η CEO της AMD δήλωσε πως στο Q2 του τρέχοντος έτους θα δούμε την νέα σειρά καρτών R9 300 η οποία θα συνοδεύεται από πληθώρα μοντέλων που θα έρχονται σταδιακά όπως αναφέρει το WCCFTech από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο. Μερικές από αυτές είναι η Trinidad, η 380X και η flagship Fiji XT.

[img_alt=Επιβεβαιώθηκαν οι Radeon R9 3xx Series GPUs]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture40377.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now