MetallicGR

Λεπτομέρειες για τον AMD Zen Desktop CPU

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Λεπτομέρειες για τον AMD Zen Desktop CPU]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amd3.jpg[/NEWS_IMG] Νέο socket, και πολλά ακόμη μας μεταφέρουν οι SweeClockers.

Οι πληροφορίες που μας φέρνουν οι SweeClockers είναι αρκετά ενδιαφέρουσες και αφορούν τον destkop Zen επεξεργαστή της AMD. Αυτοί οι επεξεργαστές θα ανήκουν σε μια οικογένεια προϊόντων με την ονομασία Summit Ridge και θα κατασκευάζονται στη λιθογραφική μέθοδο των 14nm. Θα εφοδιάζονται με 8 πυρήνες επεξεργασίας έχοντας παράλληλα TDP 95W.

Το site αναφέρει πως θα φέρουν DDR4 ελεγκτή μνήμης, ο οποίος πιθανότατα θα είναι dual channel, PCIe 3.0 lanes ενώ θα τοποθετείται σε νέο socket, το FM3, που αναμένεται να είναι η επόμενη έκδοση του τωρινού FM2+ που στεγάζει τους Kaveri APUs. Μιας και αναφερθήκαμε σε APUs, δεν αναφέρονται πληροφορίες για το εάν θα φέρουν ενσωματωμένη κάρτα γραφικών. Οι πληροφορίες αυτές είναι πολύ χρήσιμες όμως είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας για τους επερχόμενους επεξεργαστές της AMD οι οποίοι σκοπεύουν να εμφανιστούν μέσα στο 2016.

[img_alt=Λεπτομέρειες για τον AMD Zen Desktop CPU]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture40596.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now