MetallicGR

Εμφανίστηκε η Windows 10 build 9932 από λάθος της MS

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Εμφανίστηκε η Windows 10 build 9932 από λάθος της MS]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft2a.jpg[/NEWS_IMG] Το Windows Update πρωταγωνιστεί!

Η Build 9926 των Windows 10 είναι εδώ και λίγες μέρες online από την Microsoft και μέχρι στιγμής έχει εισπράξει αρκετά θετικά σχόλια από όσους την έχουν δοκιμάσει, ενώ άλλοι δεν πείθονται από αυτά που παραθέτει η Microsoft για τους δικούς τους λόγους. Πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησε το Windows Update της εν λόγω Build, ένα patch (KB3035129) το οποίο αφού εγκατασταθεί, προσπαθεί να εγκαταστήσει την build 9932 (ή την 9931 σε μερικούς) ανάλογα με την "θέση" τους στο Windows Insiders program.

Η εγκατάσταση όμως δεν ολοκληρώνεται ποτέ και επιστρέφει με ένα μήνυμα λάθους. Ο επικεφαλής του Insiders program, Gabe Aul, σε σχετικό tweet του αναφέρει πως η συγκεκριμένη build είναι μόνο για εσωτερική χρήση αλλά από λάθος της, η Microsoft την... πόσταρε στο Windows Update!

Ένα thread για το οποίο μπορείτε να αναφέρετε τις απόψεις, τις εντυπώσεις και την εμπειρία σας στην νέα build 9926, υπάρχει εδώ.

[img_alt=Εμφανίστηκε η Windows 10 build 9932 από λάθος της MS]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture40645.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now