MetallicGR

Ο Vivi επικράτησε στο GIGABYTE Goodbye 2014 OC Challenge

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Ο Vivi επικράτησε στο GIGABYTE Goodbye 2014 OC Challenge]http://www.hwbox.gr/images/news_images/OC1.jpg[/NEWS_IMG] Ο αποχαιρετιστήριος διαγωνισμός της GIGABYTE για το 2014 έφτασε στο τέλος του.

Ο Vivi ήταν αυτός που επικράτησε στο GIGABYTE Goodbye 2014 OC Challenge που πραγματοποιήθηκε στο HWBot.org. Ο διαγωνισμός συγκέντρωσε 35 συνολικά συμμετοχές καθώς και 140 διαφορετικά submissions. Ο Νοτιοαφρικανικός overclocker Vivi τερμάτισε στην πρώτη θέση με 64 πόντους ακολουθούμενος από τον Βούλγαρο fgi με 50 πόντους. Την τρίτη θέση πήρε ο Αργεντινός Alan_Alberino με 42 πόντους.

Η GIGABYTE έδωσε σε κάθε νικητή των τριών stages από μια GIGABYTE Z97X-SOC Force LN2, μια σπάνια μητρική ειδικά κατασκευασμένη για extreme overclocking χρήση, με δύο DIMM slots για ταχύτερη επικοινωνία των μνημών με τον επεξεργαστή. Επιπρόσθετα, η GIGABYTE έδωσε $1000 στην πρώτη θέση (Vivi), $600 στην δεύτερη θέση (Fgi) και τέλος $400 στην τρίτη θέση (Alan_albertino).

[img_alt=Ο Vivi επικράτησε στο GIGABYTE Goodbye 2014 OC Challenge]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture40667.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now