MetallicGR

Η Intel αποκαλύπτει NUC με Broadwell Core i7

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Intel αποκαλύπτει NUC με Broadwell Core i7]http://www.hwbox.gr/images/news_images/intel2.jpg[/NEWS_IMG] Για πρώτη φορά, οι υψηλές επιδόσεις έρχονται σε τόσο μικρό μέγεθος.

Σύμφωνα με το HEXUS το οποίο μίλησε με εκπρόσωπο της Intel, η εταιρεία ετοιμάζει NUCs με Core i7 επεξεργαστές Broadwell αρχιτεκτονικής, για να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς του form factor. Συγκεκριμένα γίνεται λόγος για τον Intel Core i7-5557U επεξεργαστή που ενσωματώνει την Iris Graphics 6100 GPU. Ο επεξεργαστής είναι διπύρηνος με τέσσερα threads, έχει συχνότητα λειτουργίας 3.1GHz/ 3.4GHz και TDP 28W (παραμετροποιήσιμο και στα 23W). Η ενσωματωμένη GPU χρονίζεται στα 300MHz/1.1GHz, ενώ το SoC θα ψύχεται από ενεργό σύστημα.

Οι επιδόσεις του θα αγγίζουν αυτές ενός Core i7 Broadwell based laptop, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση, η εν λόγω πλατφόρμα έχει διαφορετικό αγοραστικό κοινό μιας και πρόκειται για "desktop" σύστημα. Τέλος, οι παραπάνω επιδόσεις έρχονται και με το ανάλογο κόστος, με το Core i7 NUC να έρχεται στα $426 (τιμή tray).

[img_alt=Η Intel αποκαλύπτει NUC με Broadwell Core i7]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture40583.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Δεν κλείνει η AMD είπαμε ρει, υπάρχει και η επιτροπή ανταγωνισμού στη μέση που στηρίζει την AMD όπως και να 'χει.

την αμδ θα την αγορασει η samsung. Ειναι win-win situation.

Edited by AMDnord
Link to comment
Share on other sites

Δεν κλείνει η AMD είπαμε ρει, υπάρχει και η επιτροπή ανταγωνισμού στη μέση που στηρίζει την AMD όπως και να 'χει.

Την χρηματοδοτεί η Intel για να μην κλείσει γιατί της βγαίνει πιο φτηνά να χρηματοδοτέι την AMD παρά την επιτροπή! :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now