MetallicGR

Η Samsung αυξάνει την παραγωγή DRAM

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Samsung αυξάνει την παραγωγή DRAM]http://www.hwbox.gr/images/news_images/samsung.jpg[/NEWS_IMG] Η εταιρεία φαίνεται να παίρνει ρίσκο καθώς αυξάνει την παραγωγή DRAM και NAND Flash.

Σύμφωνα με πληροφορίες του KitGuru, το υπό κατασκευή Line-17 fab της Samsung στη Νότια Κορέα θα χρησιμοποιήσει περίπου 60 χιλιάδες wafers των 300mm για την κατασκευή DRAM και NAND Flash μνήμες στα 20nm για τα προϊόντα της αλλά και τους πολυάριθμους συνεργάτες της. Προηγουμένως, γνωρίζαμε πως η εταιρεία θα συμβιβαζόταν με 40 χιλιάδες wafers, όμως η ζήτηση που δημιουργήθηκε στην αγορά την έκανε να ξανασκεφτεί την απόφασή της, αναφέρουν οι DigiTimes.

Η παραπάνω ποσότητα δεν αναμένεται να επηρεάσει τρομερά την βιομηχανία, όμως το γεγονός αυτό δείχνει ότι η Samsung παίρνει το ρίσκο και ενδέχεται να δούμε περισσότερες εταιρείες όπως η Nanya και η Inotera να ακολουθούν τη Samsung κατά τη διάρκεια του 2015. Σημειώνεται ότι εταιρείες όπως η Nanya, ανέφεραν αυξημένα έσοδα για το 2014, κυρίως λόγω των αυξημένων τιμών των DRAM.

[img_alt=Η Samsung αυξάνει την παραγωγή DRAM]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture40686.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now