MetallicGR

ZTE Blade S6: Νέο smartphone με Lollipop και 64-bit CPU

Recommended Posts

[NEWS_IMG=ZTE Blade S6: Νέο smartphone με Android Lollipop και 64-bit CPU]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general3.jpg[/NEWS_IMG] Επέλαση πραγματοποιεί η ZTE στην budget κατηγορία των smartphones.

Η ZTE ανακοίνωσε σήμερα το νέο Blade S6 smartphone της το οποίο προορίζεται κυρίως για την budget αγορά, δηλαδή τους χρήστες που δεν σκοπεύουν να ξοδέψουν αρκετά χρήματα για ένα τηλέφωνο. Το Blade S6 συνοδεύεται από οθόνη 5.0” laminated ʽHDʼ display και πιθανολογείται ότι αναφέρεται σε panel ανάλυσης 1280x720p καθώς η ZTE δεν έχει γίνει αρκετά σαφής. Το smartphone εξοπλίζεται με τον 8-πύρηνο Qualcomm Snapdragon 615 64-μπιτο επεξεργαστή που βασίζεται στην αρχιτεκτονική Cortex-Α53.

Συνοδεύεται από 2GB μνήμη RAM, 16GB αποθηκευτικού χώρου, επεκτάσιμα με microSD, πίσω κάμερα 13MP με τον IMX214 Exmor RS αισθητήρα της Sony. Μπροστά το smartphone εφοδιάζεται με κάμερα 5MP για selfies και δυνατότητα εγγραφής 1080p βίντεο, ενώ η μπαταρία που περιλαμβάνει έχει χωρητικότητα 2,400mAh. Το λειτουργικό σύστημα που φέρει είναι το Android 5 Lollipop της Google και το συγκεκριμένο smartphone θα γίνει διαθέσιμο από το AliExpress για $250.

[img_alt=ZTE Blade S6: Νέο smartphone με Android Lollipop και 64-bit CPU]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture40684.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now