MetallicGR

Η Besiktas αποκτά την Aces High LoL Team

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Besiktas αποκτά την Aces High LoL Team]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/moba1.png[/NEWS_IMG] Μια νέα εποχή στον e-αθλητισμό ξεκινά.

Στο Intel Extreme Masters event που διεξήχθη πριν από λίγες εβδομάδες στην Κολωνία, παρευρέθηκε και η ομάδα League of Legends "Aces High" η οποία επέδειξε τις ικανότητές της στο γνωστό παιχνίδι και κέντρισε την προσοχή αρκετών θεατών. Η Besiktas Istanbul, η γνωστή ποδοσφαιρική ομάδα μπαίνει δυναμικά στην σκηνή των esports με την απόκτηση της Aces High και σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να εδραιωθεί στον συγκεκριμένο τομέα.

Η ομάδα αποτελείται από τους παίκτες Berke "Thaldrin" Demir, Muhammed ''Theokoles'' Işık, Isak Pettersen "Energy" Fjell, Tomáš "nardeus" Maršálek, Mustafa Kemal "Dumbledoge" Gökseloğlu με προπονητή τον Onur "Lethilion" Aksu. Το αντίκτυπο που θα έχει στην σκηνή του e-αθλητισμού μένει φυσικά να το δούμε στην πορεία, όμως δείχνει το πόσο σοβαρά λαμβάνεται υπόψιν, ειδικά από παράγοντες του "φυσικού" αθλητισμού!

[img_alt=Η Besiktas αποκτά την Aces High LoL Team]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums321-picture40784.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=1118]venisk[/MENTION] [MENTION=4793]khetzal[/MENTION] [MENTION=320]junior-21-[/MENTION] Ακόμα και εδώ όταν ο Ολυμπιακός κάνει ομάδα θα σας πάρουμε τα σώβρακα ΒαζελόΠαοκΑεκάκια :hehe:

Μετά θα λέτε Hack! Hack! Hack! Κλέβουν! :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now