GoriLLakoS

Intel Eaglelake Chipset & Boards Details

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://i7.photobucket.com/albums/y259/GoriLLakoS/INTEL_LOGOO.jpg[/WRAPLEFT]Η Intel μας αποκάλυψε κάποιες πληροφορίες σχετικά με το καινούριο της chipset Eaglelake. Το Eaglelake θα έχει κάποιες νέες τεχνολογίες όπως

Intel Active Management Technology (AMT) v5.0, VT for Directed I/O (VT-d), Trusted Execution Technology (TXT), Trusted Platform Module (TPM) 1.2, "Danbury" Technology και FIS-Based port multipliersοι οποίες θα είναι διαθέσιμες στα Eaglelake-p,G & Q chipsets τα οποία θα είναι εξοπλισμένα με τον ICH10 και δρομολογούνται για το Q2 2008.

Eaglelake.gif

Η μητρική της Intel βασισμένη στο Eaglelake-P θα έχει την κωδική ονομασία

Skyberg και θα παρέχει στους χρήστες της 2 Χ 8 PCIe αντί για x16/x4 που θα έχουν τα bearlake chipsets(άσχετα με το ότι η ASUS επανασχεδίασε κάποια κυκλώματα και κατάφερε να δώσει 2Χ8 στις μητρικές της Blitz).

Ενώ μια ακόμα μητρική της Intel βασισμένη αυτήν την φορά στο Eaglelake-G θα παρέχει στους χρήστες της ενσωματωμένο HDMI, DX10 και Intel Clear Video technology και θα έχει την κωδική οναμασία Icedale.

Τέλος θα υπάρχει και η μητρική με κωδική ονομασία Fly Creek, βασισμένη επίσης στο Eaglelake-G και σχεδιασμένη για ultra SFF, ενώ θα υπάρχουν και Cube Cove & Eklo μητρικές βασισμένες στο Eaglelake-Q για uATX και uSFF.

ELBoards.gif

[ Διαβάστε περισσότερα εδώ ...]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now