MetallicGR

Memory leak αναφέρθηκε σε Radeon GPUs στο BF4

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Memory leak αναφέρθηκε σε Radeon GPUs στο BF4]http://www.hwbox.gr/images/news_images/fps1.jpg[/NEWS_IMG] Σύμφωνα με αναφορές του WCCFTech το πρόβλημα εντοπίζεται μόνο στα Windows 8.1 και στο Battlefield 4.

Ο David Sirland της EA/DICE επιβεβαίωσε την ύπαρξη ενός memory leak στο παιχνίδι Battlefield 4 μόνο κάτω από τα Windows 8.1 και μόνο σε συγκεκριμένες AMD Radeon κάρτες γραφικών. Το πρόβλημα ή τα συμπτώματα αυτού δεν έχουν γνωστοποιηθεί, όμως η AMD έχει ήδη ξεκινήσει και εργάζεται σε νέο beta driver. Το γεγονός ότι το bug δεν αναφέρθηκε από πολλούς χρήστες κίνησε αρχικά υποψίες για πιθανές "ψεύτικες κατηγορίες" μετά τα πρόσφατα γεγονότα που εμπλέκουν την GTX 970 και την "αρχιτεκτονική επιλογή" της NVIDIA να διαθέσει την κάρτα της αποκρύπτοντας ορισμένα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο Robert Hallock, Επικεφαλής του Global Technical Marketing της AMD επιβεβαίωσε και αυτός με τη σειρά του το εν λόγω πρόβλημα.

[img_alt=Memory leak αναφέρθηκε σε Radeon GPUs στο BF4]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture40974.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Καμιά σχέση με το Bug της Nvidia. Τα memory leaks είναι Software (Driver) bugs που λύνονται εύκολα. Στης περίπτωση της Nvidia το πρόβλημα δεν λύνεται.

its not a problem its a feature!!

we talked about it.

Link to comment
Share on other sites

Memory leak υπάρχει στο BF4 από τότε που ενεργοποιήθηκε το Mantle. Στις αρχές μου είχε συμβεί και σε εμένα με την 7950. Με τους 2-3 τρις τελευταίους drivers δεν μου έχει ξαναγίνει.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now