MetallicGR

Η Samsung θα κατασκευάσει chips για τις NVIDIA, Qualcomm & Apple

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Samsung θα κατασκευάσει chips για τις NVIDIA, Qualcomm & Apple]http://www.hwbox.gr/images/news_images/samsung4.jpg[/NEWS_IMG] Σύμφωνα με αναφορές τα τρία ονόματα είναι στη λίστα αναμονής της Samsung.

Μεγάλες αλλαγές πραγματοποιούνται στην βιομηχανία καθώς η Samsung όπως αναφέρει το WCCFTech έχει κλείσει συμφωνία με την NVIDIA, την Qualcomm και την Apple για την παραγωγή 14nm FinFET chips. Η NVIDIA και η Qualcomm εγκατέλειψαν την TSMC όπου και κατασκεύαζαν τους επεξεργαστές τους λόγω προβλημάτων στην παραγωγή chip, ενώ αντίθετα η Samsung αύξησε την παραγωγή, μείωσε το κόστος και ετοιμάζει chips στη λιθογραφία των 14nm FinFET.

Η Apple από την άλλη, θα παραμείνει στην Samsung η οποία θα κατασκευάσει τον A9 επεξεργαστή του επερχόμενου iPhone 6S, πάλι χρησιμοποιώντας την λιθογραφία των 14 νανομέτρων.

[img_alt=Η Samsung θα κατασκευάσει chips για τις NVIDIA, Qualcomm & Apple]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture41015.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Εχω πει κατι κακο για τα chips της samsung? Αμα δεις και στην υπογραφη μου εχω ssd. Το ατελειωτο μισος μου προς αυτη την εταιρια ειναι για τα εμετικα, αχρηστα του κωλου panel που βγαζει και προκαλει επιληψια και eyestrain!

Link to comment
Share on other sites

καλα να παθει η TSMC τοσα χρονια μας ταλαιπωρει με τα προβληματα που εχει καθε φορα που αλλαζει λιθογραφια. Ειδικα ομως αυτη τη φορα το κακο παραεγινε μια και θα επρεπε να ειχαν βγει καρτες γραφικων στα 20nm απο περυσι...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now