Recommended Posts

[NEWS_IMG=DF Hands-on: Battlefield Hardline Beta]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/fps4.png[/NEWS_IMG] Αν και περισσότερο γνωστή για την τριλογία Dead Space, ήρθε η ώρα για την Visceral Games να πάρει την σκυτάλη από την DICE και να δώσει τη δική της εκδοχή στο πολυαγαπημένο franchise του Battlefield.

Μια πρώτη ανάγνωση από τη beta έκδοση του τίτλου καταδεικνύει αλλαγές στο gameplay, από τεχνικής πλευράς όμως, καταφέρνει να ξεπεράσει τον προκάτοχό του; Είναι ασφαλές για κάποιον να πει ότι βάσει των δοκιμών στα ultra settings, για το multiplayer κομμάτι τουλάχιστον, οι αλλαγές στη μηχανή δεν είναι μεγάλες.

Η Visceral υπόσχεται ότι η τεχνική νοημοσύνη έχει δεχθεί εκτενή επανασχεδιασμό, αλλά κάτω από το καπό η τεχνολογία που χρησιμοποιείται είναι φανερά κοντά στο Battlefield 4. Οι αντανακλάσεις εξαρτώνται από μια αντίστοιχη μίξη προκαθορισμένων και πραγματικού χρόνου μεθόδων rendering, ανάλογα με την προοπτική της κάθε σκηνής, ενώ οι σκιάσεις HBAO εξακολουθούν να φαίνονται περίεργες από κοντά, κόβοντας τις άκρες των αντικειμένων και τον χεριών με έναν τρόπο που μοιάζει περισσότερο με την screen-space προσέγγιση.

[img_alt=DF Hands-on: Battlefield Hardline Beta]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums321-picture41098.jpg[/img_alt]

[video=youtube;dt4Gf9REG_o]

Link to comment
Share on other sites

Εμένα προσωπικά πάντως το παιχνίδι με απογοήτευσε. Μετά την πρώτη μέρα έφαγε delete από το δίσκο.

Τώρα, αν η Viscer βοηθήσει στη βελτίωση της Frostbyte ώστε το BF5 να έχει λιγότερα προβλήματα από τα 3 & 4, καλοδεχούμενη ο όποια επέμβαση.

Link to comment
Share on other sites

To bf5 θα βγει του χρόνου για τι πράγμα μιλάς, επίσης το ίδιο σκατά ήταν και η beta του bf4...έλεος με τις beta εκδόσεις λες κ δεν ξέρετε ότι είναι γτπ..

Link to comment
Share on other sites

Δεν αναφέρομαι στα bugs, αλλά στο gameplay. Η κίνηση των χαρακτήρων είναι σα να παίζω fps του 2000. Μου θύμισε ξενύχτια με MoH στα Bits&Bytes.

H beta του BF4 είχε bugs, αλλά έβλεπες πως θα είναι το παιχνίδι. Εσύ δηλαδή νομίζεις ότι σε ένα μήνα που θα βγει, θα έχει αλλάξει δραματικά κάτι στο gameplay; Προφανώς και όχι.

Και όσον αφορά στο BF5, το γνωρίζω ότι θα βγει του χρόνου. Αυτό είπα, πως αν μια δεύτερη ομάδα ανάπτυξης, βοηθήσει την DICE να βελτιώσει τα προβλήματα της Frostbyte και στην επόμενη έκδοση δούμε κάτι καλό, θα είναι θετική η ανάμειξή της. Το παιχνίδι καθαυτό όμως, εμένα με απογοήτευσε. Χώρια που 60? για ένα DLC δε δίνω...

Link to comment
Share on other sites

Εγώ δε θα πάρω. Έχω πάρει όλα τα BF αλλά πραγματικά με έχουν κουράσει, ρίχνω κάτι 50ευρα και μέσα σε 3 μήνες βαριέσαι και ο κόσμος τα εγκαταλείπει.

Δε ξέρω αλλά κάτι λείπει και δεν νομίζω το Hardline έχει αυτό που έλειπε για να βελτιώσει τη σειρά.

Τώρα τι 5, τι 6 και 16ο να βγάλουν ίδια συνταγή είναι πάντα

Μόνο το 2142 δε βαρέθηκα ποτέ. Είχε μοναδικά οχήματα, με διαφορετικές τακτικές καταστροφής, όπλα ακόμα και το commander ήταν το πιο εύχρηστο από κάθε άλλο

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now