MetallicGR

Το Project Phire θα αντικαταστήσει το Gorilla Glass

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το Project Phire θα αντικαταστήσει το Gorilla Glass]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general2.jpg[/NEWS_IMG] Η Corning μας αποκαλύπτει την νέα τεχνολογία που θα εφαρμόζεται στα περισσότερα μελλοντικά smartphones.

Στα τέλη του 2014, η Corning μας έδωσε αρκετές λεπτομέρειες σχετικά με την νέα της επίστρωση Gorilla Glass 4 η οποία είχε ως κύριο στόχο την μεγαλύτερη προστασία από πτώσεις. Το Gorilla Glass δοκιμάστηκε σύμφωνα με τον πρόεδρο της Corning, Cliff Hund, από πτώση 1 μέτρου, με τη συσκευή να επιζεί σε αντίθεση με τα συμβατικά γυαλιά, όπου οι πιθανότητες να σπάσουν από τέτοια απόσταση αυξάνονται.

Αυτό που καταφέρνει η Corning με το Project Phire είναι να προσφέρει πλέον την ίδια αντιχαρακτική ιδιότητα με το ζαφείρι. Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγους μήνες πριν αποκαλυφθεί το νέο iPhone, οι φήμες για μια τέτοια επίστρωση ήταν πολλές, όμως στην πραγματικότητα αυτό δε συνέβη. Ταυτόχρονα η εταιρεία αποκαλύπτει πως βρήκε την "τέλεια μέση λύση", συνδυάζοντας την αντοχή του Gorilla Glass, με την αντιχαρακτική επιφάνεια του ζαφειριού σε μια επίστρωση και μένει να το δούμε στη πράξη μέσα στους επόμενους μήνες.

[img_alt=Το Project Phire θα αντικαταστήσει το Gorilla Glass]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture41095.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now