MetallicGR

Νωρίτερα καταφθάνουν τα Windows 10 σύμφωνα με πηγές

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Νωρίτερα καταφθάνουν τα Windows 10 σύμφωνα με πηγές]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft1a.jpg[/NEWS_IMG] H Microsoft Corp. θέλει να προλάβει την περίοδο Back-to-School.

Η αρχική ημερομηνία των Windows 10 ενδέχεται να μετατοπιστεί από την Microsoft, καθώς όπως δηλώνει το Neowin, η εταιρεία θέλει να προλάβει την περίοδο Back-to-School η οποία ξεκινά τον Αύγουστο και στην ουσία πρόκειται για την περίοδο προετοιμασίας των μαθητών με τα απαραίτητα εφόδια όπως σχολικά είδη και φυσικά... μαθητικούς υπολογιστές. Η Release to manufacturing έκδοση, γνωστή και ως RTM θα γίνει διαθέσιμη μέσα στον Ιούνιο, πολύ νωρίτερα απ' ότι είχε αρχικά ανακοινωθεί.

[img_alt=Νωρίτερα καταφθάνουν τα Windows 10 σύμφωνα με πηγές]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture41267.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Τόσα χρόνια τα πληρώναμε για να είμαστε Beta testers...

Φέτος θα πάρουμε προαγωγή, θα γίνουμε Alpha testers...

Σταμάτα τη γρίνια τσάμπα θα στα δώσει η κυρα MS.

Link to comment
Share on other sites

Αντε να το εξηγήσω ακόμα μια φορά. Οποιος κάνει αναβάθμιση το πρώτο χρόνο θα έχει τα Windows δωρεάν για πάντα. Δε θα πληρώσει μια ουτε τον πρώτο χρόνο ούτε μετά. Οποιος θέλει να αναβαθμίσει και έχει περάσει ένας χρόνος απι την ημέρα κυκλοφορίας θα πληρώσει αναβάθμιση. Το άρθρο που με παραπέμπεις είναι ανακριβες και πιο συγκεκριμένα η μεταφραση του.

Link to comment
Share on other sites

"It seems there's still confusion. It is very clear from this post that for the first year it's available, you can upgrade to Windows 10 for free if you have Windows 7 or 8. You will not pay for it. After that year is up, nothing will happen to your Windows 10 license. If you do not upgrade within that year, however, you will have to pay for an upgrade. The offer expires after a year, not the upgrade."

Πηγή:Microsoft: Windows 10 will not be sold as a subscription - PC Gamer

Link to comment
Share on other sites

Τα Windows 365 θα υπάρξουν παράλληλα με τα Windows 10 και συμφωνα με το μοντέλο Office 2013 - Office 365. Όποιος θέλει αγοράζει το software μια και έξω με ότι αυτό συνεπάγεται με τις μελοντικές αναβαθμίσεις και όποιος θέλει το το εχει συνδρομητικά με αυξημένο κόστος σε βάθος χρόνου αλλά χωρίς να χρειάζεται να το αγοράσει ξανά όταν βγει νεότερη έκδοση.

Πάντως έστω και αν υπάρξουν Windows 365 δε παύει να ισχύει η δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 10 (για πάντα) τις πρώτες 365 μέρες της κυκλοφορίας τους.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now