MetallicGR

Αθάνατοι θα παραμένουν οι χρήστες του Facebook

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Αθάνατοι θα παραμένουν οι χρήστες του Facebook]http://www.hwbox.gr/images/news_images/facebook.jpg[/NEWS_IMG] Η νέα πολιτική που ξεκίνησε στις ΗΠΑ, επιτρέπει σε συγγενή η φίλο του θανόντα να διαχειρίζεται το προφίλ του!

Το χαρακτηριστικό "legacy contact" υλοποιήθηκε πριν από λίγες ώρες στο Facebook των ΗΠΑ και επιτρέπει σε έναν φίλο τους, ή συγγενή να λάβει τα ινία του account του, όταν αυτός φύγει από τον μάταιο τούτο κόσμο. Μέχρι σήμερα όταν ένα μέλος της οικογένειας "έφευγε" ο θάνατος επαληθευόταν και ο λογαριασμός "κλείδωνε" (memorialized), ενώ παρέμενε εμφανής στο κοινό. Τώρα με τη νέα πολιτική, ο φίλος ή ο συγγενής που θα εξουσιοδοτηθεί από τον θανόντα, θα μπορεί να χρησιμοποιεί τον λογαριασμό του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο.. πεθαμένος θα μπορεί να δέχεται νέα αιτήματα φιλίας και να αλλάζει τις φωτογραφίες προφίλ και εξωφύλλου, ενώ για ευνόητους λόγους δε θα μπορεί να συνομιλεί στο chat ή μέσω comments! Τέλος, το χαρακτηριστικό έχει ξεκινήσει προς το παρόν μόνο στις ΗΠΑ αλλά αναμένεται να περάσει και σε άλλες Ηπείρους σύντομα.

[img_alt=Αθάνατοι θα παραμένουν οι χρήστες του Facebook]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture41344.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Τραγικό! Εγώ όσους φίλους είχα που πέρασαν στην άλλη όχθη, τους έκανα block και delete γιατί

όποτε τους έβλεπα αντατρίχιαζα με αυτά που θυμόμουν και με αυτά που έγραφαν οι συγγενείς τους :(

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now