MetallicGR

Ubisoft: Αναμένονται 5 νέοι ΑΑΑ τίτλοι μέχρι το 2016

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Ubisoft: Αναμένονται 5 νέοι ΑΑΑ τίτλοι μέχρι το 2016]http://www.hwbox.gr/images/news_images/adventure2.jpg[/NEWS_IMG] Η Ubisoft ανακοίνωσε στην τελευταία οικονομική έκθεση της ότι έχουν αποσταλεί στα καταστήματα 10 εκατομμύρια αντίτυπα των Assassinʼs Creed Unity και Assassinʼs Creed Rogue.

Επίσης, οι ιθύνοντες της γαλλικής εταιρείας σημείωσαν πως αναμένονται περισσότερες πληροφορίες για τους επερχόμενους ΑΑΑ τίτλους τον Μάιο. Η Ubisoft μπορεί να μην έδωσε στη δημοσιότητα συγκεκριμένα στοιχεία, ωστόσο φαίνεται πως το Far Cry 4 τα έχει πάει μέχρι τώρα αρκετά καλά, μιας και έχουν αποσταλεί στα καταστήματα 7 εκατομμύρια αντίτυπα, ενώ, όσον αφορά στο The Crew, έχουν αποσταλεί 2 εκατομμύρια (αντίτυπα). Ο CEO της Ubisoft Yves Guillemot παραδέχτηκε ότι υπήρξαν πολλά προβλήματα με το Assassinʼs Creed Unity, σε ό,τι αφορά την μεταφορά του στα οικιακά συστήματα καθώς η ομάδα έπρεπε να δημιουργήσει το τίτλο από το μηδέν. «Μερικά πράγματα δεν πήγαν καλά στο λανσάρισμα του τίτλου. Αλλά η game engine δημιουργήθηκε και θα βοηθήσει στο να εξασφαλιστεί η συνολική ποιότητα των μελλοντικών τίτλων», σημείωσε μεταξύ άλλων το υψηλόβαθμο στέλεχος.

Τα Assassins Creed, The Division και Rainbow Six Siege, έχουν προγραμματιστεί να κυκλοφορήσουν στα τέλη του επόμενου οικονομικού έτους που ξεκινά από τον Απρίλιο του 2015 και θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Μαρτίου του 2016. Θα υπάρξουν συνολικά πέντε ΑΑΑ τίτλοι, αλλά όπως αναφέρουμε παραπάνω, περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα formats και τις ημερομηνίες που θα διατεθούν θα ανακοινωθούν στα τέλη του Μαΐου.

[img_alt=Ubisoft: Αναμένονται 5 νέοι ΑΑΑ τίτλοι μέχρι το 2016]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture41383.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

To The Crew είναι καλό; Ασχολήθηκε κανένας;

Ωραίο δείχνει! Για όσους γουστάρουν παιχνίδια με αυτοκίνητα ειναι κάτι το διαφορετικό!

Εχω key για το παιχνίδι, θα ασχοληθώ σίγουρα να δω τι και πως :)

Αν και πιστεύω ότι είναι παιχνίδι που θέλει αρκετή δουλειά μιας και το map ειναι τεράστιο. (αν δεν κάνω λάθος παίζεις στην βόρειο Αμερική(???)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now