MetallicGR

Δυναμική παρουσία της Crytek στην GDC

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Δυναμική παρουσία της Crytek στην GDC]http://www.hwbox.gr/images/news_images/fps4.jpg[/NEWS_IMG] Η Crytek ανακοίνωσε λεπτομέρειες σχετικά με την παρουσία της στην επερχόμενη GDC, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο San Francisco από 4 έως 6 Μαρτίου 2015.

Συγκεκριμένα, η Crytek θα βρίσκεται στο booth #1424, στο South Hall του Moscone Center και οι επισκέπτες θα έχουν τη ευκαιρία να δουν από κοντά ένα νέο VR demo δημιουργημένο με την CryEngine αλλά και την τεχνολογία της Crytek σε συστήματα που βασίζονται σε λειτουργικό Android. Επιπλέον, οι επισκέπτες θα μπορέσουν να πληροφορηθούν για το πώς η CryEngine θα μπορέσει να ενισχύσει τους developers που εργάζονται πάνω σε PS4, Xbox One και Linux και να ενημερωθούν σχετικά με το CryEngine Sandbox - το απόλυτο multiplatform set εργαλείων.

Κατά το τριήμερο που θα διαρκέσει η έκθεση, η Crytek έχει προγραμματίσει μια σειρά από live theatre demos, τα οποία θα παρουσιαστούν από εταιρείες που έχουν υιοθετήσει την CryEngine αλλά και από προσωπικό της Crytek. Μέσω αυτών των demos το κοινό θα έχει την ευκαιρία για μια εις βάθος ματιά στο πως τα μεγάλα studios αλλά και indie developers χρησιμοποιούν την CryEngine για να δημιουργήσουν καταπληκτικά νέα projects, ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό ή το μέγεθός τους.

[img_alt=Δυναμική παρουσία της Crytek στην GDC]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture41413.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now