MetallicGR

Στις αρχές Μαρτίου η προσθήκη του Hard Mode στο Dying Light

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Στις αρχές Μαρτίου η προσθήκη του Hard Mode στο Dying Light]http://www.hwbox.gr/images/news_images/action3.jpg[/NEWS_IMG] Η Techland αποκάλυψε τις πρώτες λεπτομέρειες σχετικά με το επερχόμενο νέο περιεχόμενο για το Dying Light.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, οι κάτοχοι του τίτλου θα πρέπει να περιμένουν μία σειρά από content updates μέσα στους επόμενους μήνες, με την ομάδα να τονίζει πως έτσι, θα διασφαλιστεί ότι όλοι οι παίκτες του Dying Light θα είναι σε θέση να βρουν νέες εμπειρίες για να απολαύσουν. Μάλιστα ένας από τους παραγωγούς του game, ο Tymon Smekta, σημείωσε ότι στις αρχές Μαρτίου θα προστεθεί το Hard Mode, το οποίο απευθύνεται στους παίκτες που αναζητούν περισσότερες προσκλήσεις.

Το Hard Mode θα περιλαμβάνει διάφορες αλλαγές στο gameplay, όπως είναι το αναβαθμισμένο επίπεδο δυσκολίας κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι ακόμα πιο θανατηφόροι εχθροι και πολλές άλλες προσθήκες. Το πρώτο content update φέρνει επίσης πολλές βελτιώσεις στο gameplay και μία σειρά από νέα ρούχα για τον πρωταγωνιστή του παιχνιδιού. Το update θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα formats στο εγγύς μέλλον. Σημειώνεται, τέλος, ότι έχει ξεκινήσει η διανομή των redeem codes για τα in-game όπλα. Βρείτε τον πρώτο κωδικό στο τέλος του παρακάτω gameplay trailer.

[img_alt=Στις αρχές Μαρτίου η προσθήκη του Hard Mode στο Dying Light]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture41414.jpg[/img_alt]

[video=youtube;s1mxU0_E7I0]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now