MetallicGR

Το online κομμάτι κυρίαρχο στο νέο Mass Effect

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το online κομμάτι κυρίαρχο στο νέο Mass Effect]http://www.hwbox.gr/images/news_images/rpg2.jpg[/NEWS_IMG] Περισσότερες πληροφορίες για το επερχόμενο παιχνίδι Mass Effect 3.

Κατόπιν μιας σύντομης ματιάς στο μέλλον της σειράς κατά τη διάρκεια της E3 2014, δεν υπάρχει κανένα νέο σχετικά με τη δουλειά της BioWare πάνω στο Mass Effect, όμως σύμφωνα με πληροφορίες οι οποίες ήρθαν στην επιφάνεια, το online multiplayer θα παίξει μεγάλο ρόλο στην ανάπτυξη του επόμενου τίτλου της σειράς. Σύμφωνα με ένα job listing που έκανε post στο Twitter ο senior development director της BioWare Chris Wynn, φαίνεται καθαρά ότι η εταιρεία αναζητά έναν παραγωγό με εμπειρία ο οποίος θα δώσει πνοή στο online κομμάτι του επόμενου Mass Effect.

Ακόμα, δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία από τα οποία θα αποτελείται η συγκεκριμένη multiplayer εμπειρία όμως ελπίζουμε ότι το επόμενο διάστημα θα μάθουμε περισσότερα. Το βέβαιο είναι, προς τέρψιν των fans, ότι οι EA και BioWare αναπτύσσουν ήδη το επόμενο μέρος της σειράς Mass Effect.

[img_alt=Το online κομμάτι κυρίαρχο στο νέο Mass Effect]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture41412.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now