MetallicGR

Η Qualcomm παρουσιάζει το Snapdragon 4K streaming stick

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Qualcomm παρουσιάζει το Snapdragon 4K streaming stick]http://www.hwbox.gr/images/news_images/qualcomm.jpg[/NEWS_IMG] Η νέα streaming συσκευή της Qualcomm έρχεται με αναπαραγωγή 4K βίντεο.

Η Qualcomm ανακοίνωσε την είσοδο στις συσκευές streaming με μια συσκευή που βασίζεται στον Snapdragon 800 Series επεξεργαστή και σκοπεύει να ανταγωνιστεί το Chromecast και άλλες παρόμοιες συσκευές. Η συσκευή όπως μπορείτε να φανταστείτε τρέχει Android και μπορεί να προβάλλει 4K περιεχόμενο στην οθόνη, ενώ υποστηρίζει συνδεσιμότητα WiFi και LTE 4G. Η Qualcomm όμως ανέφερε πως τρίτες εταιρείες θα μπορούν να παίρνουν το Streaming Stick και να τοποθετούν τα δικά του λογότυπα, πληρώνοντας μόνο τα δικαιώματα στην Qualcomm για το hardware που βρίσκεται στο εσωτερικό. Τέλος, η συσκευή αναμένεται να πουληθεί με τιμή περίπου στα 40 με 60?.

[img_alt=Η Qualcomm παρουσιάζει το Snapdragon 4K streaming stick]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture41529.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Αν λειτουργεί όπως το Chromecast, τότε το συνδέεις στο hdmi της τηλεόρασης και κάνεις cast από μια άλλη συσκευή (pc/tablet/phone) και αυτό λειτουργεί σαν δέκτης/συσκευή αναπαραγωγής του περιεχομένου που στέλνεις.

Link to comment
Share on other sites

Άρα δεν έρχεται με δικό του service, απλά κάνει boot τη συσκευή η οποία αναμένει content. Ότι ακριβώς είχαμε με ένα media player, απλά μικρότερο σε μέγεθος.

Οι ταχύτητες σε WiFi είναι ένα θέμα, αλλά αυτό είναι κάτι που λύνεται όταν θέλεις να μειώσεις καλώδια και συσκευές στο σαλόνι σου!

Thanks [MENTION=5]GoriLLakoS[/MENTION] & [MENTION=3925]N0str0[/MENTION]!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now