MetallicGR

Η Toshiba κατασκευάζει κάμερες για το Project Ara

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Toshiba κατασκευάζει κάμερες για το Project Ara]http://www.hwbox.gr/images/news_images/toshiba2.jpg[/NEWS_IMG] Το Project Ara της Google θα λάβει σύντομα camera modules από την Toshiba.

Πιθανότατα θα θυμάστε το πρωτότυπο τηλέφωνο που αποκάλυψε η Google εδώ και αρκετούς μήνες. Το κύριο χαρακτηριστικό του είναι το γεγονός ότι μπορεί να δεχτεί modules από τρίτους κατασκευαστές, σύμφωνα με τα standards της Google. Η Toshiba είναι ένας από τους συνεργάτες του προγράμματος και ανακοίνωσε πως αναπτύσσει κάμερες με διάφορους αισθητήρες για το Ara. Μέχρι στιγμής, η εταιρεία έχει κατασκευάσει δύο αισθητήρες, έναν 5MP και 13MP και θα καταφτάσουν στην αγορά πολύ μετά την ανακοίνωση της νέας έκδοσης του smartphone αυτό το καλοκαίρι.

Μάλιστα ο Senior Vice President and Chief Technology Officer της Toshiba, Shardul Kazi δήλωσε πως τα modules θα κοστίζουν από 50 έως και 340? μιλώντας όχι μόνο για τις κάμερες αλλά για τα πολυάριθμα άλλα πρόσθετα στοιχεία που θα δούμε στη νέα έκδοση του Project Ara το καλοκαίρι.

[img_alt=Η Toshiba κατασκευάζει κάμερες για το Project ARA]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture41530.jpg[/img_alt]

[img_alt=Η Toshiba κατασκευάζει κάμερες για το Project ARA]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture41531.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now