MetallicGR

Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες από το F1 2015

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες από το F1 2015]http://www.hwbox.gr/images/news_images/racing3.jpg[/NEWS_IMG] Τα screenshots δείχνουν ότι το παιχνίδι αναμένεται σχετικά σύντομα στην αγορά.

H σελίδα του Facebook F1 Game Memes που έχει δημιουργηθεί από fans του δημοφιλούς σπορ έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα screenshots του F1 2015, που για την ώρα θα κυκλοφορήσει μόνο για current-gen κονσόλες, ενώ o developer Codemasters επιβεβαίωσε την αυθεντικότητά τους και ότι έχουν παρθεί από το τρέχον built του τίτλου. Το F1 2015 αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του τρέχοντος έτους, το χρονικό διάστημα όπου θα λαβαίνουν χώρα οι πρώτοι αγώνες της νέας σεζόν και οι παίκτες θα λαβαίνουν updates σε ψηφιακή μορφή, ενώ το παγκόσμιο πρωτάθλημα θα βρίσκεται σε εξέλιξη. Δείτε το σχετικό υλικό στη συνέχεια.

[img_alt=Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες από το F1 2015]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture41537.jpg[/img_alt]

[img_alt=Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες από το F1 2015]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture41538.jpg[/img_alt]

[img_alt=Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες από το F1 2015]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture41539.jpg[/img_alt]

[img_alt=Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες από το F1 2015]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture41540.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

F1 2012 είχα παίξει πολλές ώρες όταν πρωτοβγήκε, ωραίο παιχνίδι αλλά κουραστικό. Πρέπει να πηγαίνεις τέρμα όλη την ώρα και να μην κάνεις λάθη - χώρια του ότι χρειάζεται να κάνεις και practice laps και qualification ώστε να ξεκινήσεις από καλή θέση αν θες να έχεις ελπίδα στον κανονικό αγώνα (3 laps). Εκτός αν θες να παίζεις 10 lap races.

tldr; Κουραστικό παιχνίδι :P

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

προτιμω κολιν μακ ρει, λιγοτερες ρυθμισεις, μονο διαφορικα, κιβωτιο και αναρτηση ηταν τα πιο σοβαρα που επρεπε να σεταρεις για να πας καλα.

Link to comment
Share on other sites

Ελπίζω πως φέτος θα κάνουν ριζικές αλλαγές στην μηχανή γραφικών. Από το F1 2010 μέχρι το 14 παραμένει η ίδια σχεδόν, ελαφρώς updated.

Η εμπειρία είναι πολύ arcade. Με το τιμόνι μου είναι ελεεινά εύκολο, έχει μεγάλη ανεκτικότητα σε λάθη, και φαίνεται έχει γίνει optimized για χρήση με χειριστήριο.

Κρίμα γιατί το racing είναι αρκετά καλό. Προτιμώ να κάνω γύρους στο Lotus Exos T1 (F1 spec) στο Assetto Corsa γιατί το experience είναι αρκετά ρεαλιστικό. Ελπίζω και η Codemasters να φτάσει σε αυτό το σημείο κάποτε.

Το F1 2015 αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του τρέχοντος έτους, το χρονικό διάστημα όπου θα λαβαίνουν χώρα οι πρώτοι αγώνες της νέας σεζόν...

Εξαιρετικά απίθανο. Το F1 2014 κυκλοφόρησε Οκτώβριο, δεν έχουν προλάβει να κάνουν monetize ακόμα... Αλλά είναι χαζό που περιμένεις να παίξεις τα μονοθέσια της χρονιάς στο τέλος του έτους. Σαν να παίρναμε το FIFA 15 κοντά στον Ιούνιο που σχεδόν έχουν τελειώσει τα πρωταθλήματα.

Edited by Astalavista
Link to comment
Share on other sites

Η εμπειρία είναι πολύ arcade. Με το τιμόνι μου είναι ελεεινά εύκολο, έχει μεγάλη ανεκτικότητα σε λάθη, και φαίνεται έχει γίνει optimized για χρήση με χειριστήριο.

εγω για πληκτρολογιο λεω, οπως και στο κολιν.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now