MetallicGR

Στις 2 Απριλίου η κυκλοφορία του Project CARS

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Στις 2 Απριλίου η κυκλοφορία του Project CARS]http://www.hwbox.gr/images/news_images/racing1.jpg[/NEWS_IMG] Η Slightly Mad Studios ανακοίνωσε ότι το Project CARS θα κυκλοφορήσει στις 2 Απριλίου.

Σύμφωνα με την ομάδα, «η αλλαγή στην ημερομηνία κυκλοφορίας δεν ήταν μία εύκολη απόφαση, αλλά γνωρίζουμε ότι αυτές οι επιπλέον μέρες θα μας επιτρέψουν να προσφέρουμε τη καλύτερη δυνατή εμπειρία στους fans, γιατί το αξίζουν. Πρέπει να σας διαβεβαιώσουμε ότι η αναμονή θα αξίζει τον κόπο, έτσι ώστε να παραλάβει ο κόσμος ένα ακόμη καλύτερο game, όταν αυτό διατεθεί στις αρχές Απριλίου».

Υπενθυμίζεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μεταφέρεται η ημερομηνία κυκλοφορίας του Project CARS, καθώς ο τίτλος αρχικά είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2014, με την Slightly Mad να ανακοινώνει τον περασμένο Οκτώβριο ότι η ημερομηνία μεταφέρεται για τον Μάρτιο. Σημειώνεται ότι το Project CARS αναμένεται σε εκδόσεις για PC, PlayStation 4 και Xbox One.

[img_alt=Στις 2 Απριλίου η κυκλοφορία του Project CARS]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture41570.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now