MetallicGR

Εκτός ο ένας ARC 100 στο τεστ αντοχής του KitGuru

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Εκτός ο ένας από τους 5 ARC 100 στο τέστ αντοχής του KitGuru]http://www.hwbox.gr/images/news_images/ocz2.jpg[/NEWS_IMG] Ξεπέρασε τα 322TB πριν παραδώσει πνεύμα, πολύ πιο πάνω από τις εκτιμήσεις της OCZ.

Το "πείραμα" αντοχής του KitGuru συνεχίζεται με τον έναν από τους 5 ARC 100 SSDs να βγαίνει εκτός, έχοντας όμως περάσει τα 322TB συνολικών εγγραφών. Η εγγύηση (ShieldPlus) της OCZ αναφέρει πως οι δίσκοι μπορούν να γράψουν 20Gb δεδομένων την ημέρα για τρία χρόνια, ή αλλιώς 21.9TB για τρία έτη, όμως ο συγκεκριμένος εμφάνισε τα πρώτα λάθη στα 322TB, ξεπερνώντας κατά πολύ τις εκτιμήσεις της εταιρείας. Όπως αναφέρει το KitGuru, οι υπόλοιποι τέσσερις ARC 100 SSDs συνεχίζουν κανονικά έχοντας ξεπεράσει τα 300TB από τις 3 Φεβρουαρίου.

Update

Απ' ότι φαίνεται και δεύτερος OCZ βγαίνει εκτός έχοντας γράψει 352TB δεδομένων. Πηγή.

[img_alt=Εκτός ο ένας από τους 5 ARC 100 στο τέστ αντοχής του KitGuru]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture41579.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Καλά, μην πιστεύετε τίποτα που διαβάζετε (και) στην συγκεκριμένη σελίδα. Τα περισσότερα που γράφουν είναι προϊόν μυθοπλασίας. Αμφιβάλλω ταμάλα αν έγινε το οποιοδήποτε τεστ εξαρχής, όπως και με τα περισσότερα (αν όχι όλα) άρθρα που δημοσιεύουν.

Link to comment
Share on other sites

Γιατί να μην τους πιστέψουμε; Υπάρχει κάποια απόδειξη ότι γράφουν ψέμματα?

Άπειρες. Όλα τα άρθρα τους π.χ. για τροφοδοτικά είναι εντελώς προϊόντα μυθοπλασίας. Έχει αναφερθεί το θέμα πολλαπλές φορές, οποιοσδήποτε γνωστικός με ηλεκτρολογία και συστήματα μετρήσεων τους καταλαβαίνει αμέσως. Έχουν απλώς αντιγράψει την λίστα του εξοπλισμού από άλλη ιστοσελίδα 1:1 και παρουσιάζουν αποτελέσματα τα οποία δεν γίνονται με τα όργανα που υποστηρίζουν πως έχουν. Για παράδειγμα, ο παλμογράφος-παιχνίδι που υποτίθεται πως χρησιμοποιούν βγάζει μόνο ζυγά αποτελέσματα και έχει ελάχιστη ικανότητα ένδειξης 0.01V (10mV), ενώ αυτοί πολλαπλώς παρουσιάζουν μονούς αριθμούς και μάλιστα και κάτω από 10mV. Αυτό δείχνει πως όχι απλά δεν γνωρίζουν απολύτως τίποτα από συστήματα μετρήσεων, αλλά ούτε καν έχουν τον εξοπλισμό που υποστηρίζουν, καθώς και ο πιο αδαής να το λειτουργούσε θα έβλεπε πως δεν δείχνει ποτέ μονούς αριθμούς.

Αυτό είναι ένα μόνο παράδειγμα. Σχεδόν σε όλα τα άρθρα τους που τα αποτελέσματα δεν είναι προβλέψιμα, έχουν τερατώδεις αποκλίσεις από τους σοβαρούς reviewer όταν πάνε και τα δημοσιεύουν πριν από αυτούς. Το πήραν χαμπάρι βέβαια και πλέον δημοσιεύουν άρθρα τουλάχιστον κάποιες μέρες μετά από άλλους. Βάζω στοίχημα πως αν ο Ζάχος ψάξει τα αντίστοιχα άρθρα τους για SSD, ειδικά τα πρώτα τους, θα βρει άπειρες τρύπες. Κάτι που δεν αποδεικνύεται εύκολα, όπως αυτό το τεστ που απαιτεί άπειρες ώρες λειτουργίας, μπορεί ο καθένας να γράφει ό,τι θέλει - και επειδή γράφουν ό,τι θέλουν σε πολλά τους άρθρα, προφανώς και δεν το πιστεύω ούτε κατά το ελάχιστο. Είμαι 99% σίγουρος πως είναι και αυτό ένα προϊόν μυθοπλασίας.

Βέβαια άλλοι παρουσιάζουν reviews με εξοπλισμό που αυτή την στιγμή βρίσκεται στο υπόγειό μου, οπότε τι να λέμε τώρα...

Edited by Gr_God
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now