MetallicGR

125 εκ. ενεργοί χρήστες στο Steam παγκοσμίως

Recommended Posts

[NEWS_IMG=125 εκ. ενεργοί χρήστες στο Steam παγκοσμίως]http://www.hwbox.gr/images/news_images/steam2.jpg[/NEWS_IMG] Όπως ανακοίνωσε η Valve, ο αριθμός των ενεργών χρηστών του Steam έχει φτάσει τα 125 εκατομμύρια σε όλο τον πλανήτη.

Παράλληλα στο Steam client υπάρχουν περίπου 4.500 παιχνίδια και 400 εκατομμύρια μοναδικά ψηφιακά αντίτυπα περιεχομένου που έχει δημιουργηθεί από χρήστες. Τα νούμερα είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακά, όμως υπάρχουν αρκετοί που υποστηρίζουν ότι η Valve θα πρέπει να αποσαφηνίσει το ποιους κατατάσσει στην κατηγορία των ενεργών χρηστών. Ακόμα, με λίγες μέρες να απομένουν για να ολοκληρωθεί ο Φεβρουάριος, ο αριθμός των χρηστών που ήταν ταυτόχρονα συνδεδεμένοι στη δημοφιλή υπηρεσία κατά το μήνα που διανύουμε έφτασε τους 8.9 εκατομμύρια, το οποίο δείχνει αύξηση κατά 500.000, σε σχέση με τους 8.4 εκατομμύρια χρήστες το μήνα Ιανουάριο.

Τέλος όπως επίσης ανακοίνωσε η Valve στο επερχόμενο GDC 2015, το οποίο συμπίπτει με τη 13η επέτειο από την ανακοίνωση του Steam, πρόκειται να παρουσιάσει το VR headset της και το τελικό σχέδιο του Steam Controller.

[img_alt=125 εκ. ενεργοί χρήστες στο Steam παγκοσμίως]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture41862.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now