MetallicGR

Witcher 3: Έμφαση στο gameplay και όχι στο frame rate

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Witcher 3: Έμφαση στο gameplay και όχι στο frame rate]http://www.hwbox.gr/images/news_images/rpg3.jpg[/NEWS_IMG] Σύμφωνα με την Πολωνική εταιρεία ανάπτυξης του RPG τίτλου.

Η CD Projekt RED δεν έχει θέσει ως στόχο τα 60fps για τις εκδόσεις του The Witcher 3: Wild Hunt στα οικιακά συστήματα, καθώς η ομάδα θεωρεί πως υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά στοιχεία (που πρέπει να δοθεί μεγαλύτερη έμφαση) σε έναν RPG τίτλο. Συγκεκριμένα, ο senior art producer Michał Krzemińsk σημείωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του πως «όταν έχεις όραμα να δημιουργήσεις ένα RPG που θα αφήσει εποχή, δεν θα πρέπει να σκέφτεσαι την ανάλυση ή το frame rate, αλλά τον κόσμο (του game) και τι θα είναι σε θέση να κάνει ο παίκτης σε αυτόν. Τα τεχνικά στοιχεία έρχονται σε δεύτερη μοίρα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θέλουμε να είναι εντυπωσιακά τα γραφικά».

To The Witcher 3: Wild Hunt αναμένεται σε εκδόσεις για PC, PlayStation 4 και Xbox One, ενώ αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με το γερμανικό site Gamestar η τελευταία έκδοση του The Witcher 3 που «έτρεχε» στα συστήματα που υπήρχαν στο σχετικό hands-on event της CD Projekt έφερνε τον τίτλο σε ανάλυση 1080p στο PS4 και 900p στο Xbox One.

[img_alt=Witcher 3: Έμφαση στο gameplay και όχι στο frame rate]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture41942.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now