MetallicGR

MSI & HwBox Giveaway: Κλήρωση για 10 Goat Simulator!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=MSI & HwBox Giveaway: Κλήρωση για 10 Goat Simulator!]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums497-picture35032.jpg[/NEWS_IMG] 10 "εξομοιωτές κατσίκας" κληρώνει το HwBox σε συνεργασία με την MSI και το CampZone.

Και έφτασε αυτή η στιγμή, που όλοι περιμένατε! Το HwBox , η MSI Europe και το CampZone προσφέρουν σε 10 τυχερούς από ένα ψηφιακό αντίτυπο του Goat Simulator, του εξομοιωτή - φαινόμενο που βασίζεται στην Unreal Engine 3 μηχανή γραφικών και μας βάζει "στο τιμόνι" μιας άτακτης κατσίκας, γιορτάζοντας παράλληλα και το "Έτος της Κατσίκας" στην Κίνα!

Για να διεκδικήσετε έναν από τους 10 κωδικούς θα πρέπει να απαντήσετε στο παρόν θέμα αναφέροντας ποια είναι η αγαπημένη σας MSI μητρική ή MSI κάρτα γραφικών και μπαίνετε αυτομάτως στη κλήρωση!

Δικαίωμα στη κλήρωση έχουν όλα τα μέλη του HwBox εκτός από Administrators, <font color="#f76541">Moderators</font> και Newsposters.

Το Giveaway θα λήξει στις 4 Μαρτίου, ώρα 23:59.

Καλή Επιτυχία σε όλους!

Go. Go. Goat Simulator x10!

[img_alt=MSI & HwBox Giveaway: Κλήρωση για 10 Goat Simulator!]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums321-picture41945.jpg[/img_alt]

[img_alt=MSI & HwBox Giveaway: Κλήρωση για 10 Goat Simulator!]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums321-picture41946.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Εμένα περισσότερη αίσθηση μου είχε κάνει μια gtx 480 lightning νομίζω που μπεντσάραμε με τον firekiller κ αυτή είναι η αγαπημένη μου κάρτα της msi μέχρι τώρα αν και κοντράρεται με την 5870 lightning που θυμάμαι ότι είχε κάνει μεγάλο μπαμ όταν βγήκε.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now