JC_Denton

DFI LANParty UT X58-T3eH8 - Η νέα μητρική για τους Core i7, ήδη στις αγορές !

Recommended Posts

[WRAPLEFT]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/547c429f9538b6.jpg[/WRAPLEFT]H DFI όπως πάντα, δε μένει εκτός παιχνιδιού, αλλά πάντα επανέρχεται στο προσκήνιο με νέες λύσεις και μητρικές που υποστηρίζουν τα καινούρια Chipsets, πάντα προσπαθώντας να προσφέρει τις υψηλότερες δυνατές επιδόσεις.

Έτσι λοιπον, το νέο παιδί της οικογένειας των μητρικων της είναι η LANParty UT X58-T3eH8. Όπως θα δείτε και παρακάτω η μητρική διαθέτει ένα νέο σύστημα ψύξης με την ονομασία Flame Freezer, που προσπαθεί να ψύξει όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται τα "καυτά" mosfet της μητρικής, μέσω και ενός εξωτερικού module.

H μητρική επίσης διαθέτει και highly-energy efficient Volterra PWM, ενώ προσφέρει όλες τις κλασικές δυνατότητες μιας Χ58 μητρικής: 3 PCI-Express x16 slots για CrossFireX και 3-SLI, 8 SATA-2 ports, dual Gigabit Ethernet, 7.1 channel audio, Debug LED, EZ Clear 'Clear CMOS' button και το Genie BIOS Extreme Edition.

Όσοι νομίζετε ότι η DFI θα αργήσει να τη βγάλει στα μαγαζιά (όπως έκανε στο παρελθόν με αρκετά της κορυφαία μοντέλα) θα ζήσετε μια ευχάριστη έκπληξη - ήδη βρίσκεται στις αγορές, με τιμή που αγγίζει τα 291?!

Μερικές φωτογραφίες της μητρικής:

46492370f3624f4.jpg

46492370f37e0f4.jpg

4649237138f0d69.jpg

Διαβάστε περισσότερα εδώ . . .

Link to comment
Share on other sites

Πανέμορφη! Αλλά αυτό το κοκκινάκι στο logo πάνω στο heatpipe με ψιλοχάλασε :( βασικά μου θύμισε λίγο από gigabyte :hehe:

Nαι, αλλά μόλις είδες τα τρελά όπως πάντα χρωματάκια της DFΙ πιστεύω να μην σου ξαναπέρασε από το μυαλό η αρχική σου σκέψη.....

Link to comment
Share on other sites

Μιας και δεν βρήκα κανένα review ή συγκριτικό από μεγαλο site του εξωτερικού θα ρωτήσω κάποια πράγματα εδώ περά.:P

Για κάποιο λόγο βλέπω ότι σχεδόν όλοι προτείνουν (σε σχετικά θέματα στο thelab) την P6T-Deluxe παρά για την DFI, παρόλο που η δεύτερη είναι ελάχιστα φθηνότερη.

Έχει παρουσιάσει τίποτα προβλήματα η συγκεκριμένη μητρική;

Επίσης να κάνω μία ακόμη ερώτηση... Αναμένεται στο προσεχές διάστημα (1-2 μήνες) καμία πτώση τίμων στους i7 και στις μητρικές που τους υποστηρίζουν; Κάτι διάβασα για νέους extreme i7 και παράλληλη πτώση τιμών στους μικρότερους, αλλά δεν ξέρω ούτε πότε θα γίνει, ούτε αν ισχύει.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now