MetallicGR

Πιο μοντέρνα timelines στα μελλοντικά Assassinʼs Creed

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Πιο μοντέρνα timelines στα μελλοντικά Assassinʼs Creed]http://www.hwbox.gr/images/news_images/adventure1.jpg[/NEWS_IMG] Όπως συζητήθηκε κατά τη διάρκεια του τελευταίου community livestream, η Ubisoft σκοπεύει να επικεντρωθεί σε πιο μοντέρνα timelines στα μελλοντικά Assassinʼs Creed games που θα αναπτύξει.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του εν λόγω stream που πραγματοποιήθηκε μέσω Twitch, ο Darby McDevitt, ένας από τους συγγραφείς της σειράς Assassinʼs Creed, είπε ότι το μοντέρνο timeline της πόλης Monteriggioni στο Brotherhood θα μπορούσε να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τους επόμενους τίτλους. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια της σειράς, στο πιο πρόσφατο (το Assassinʼs Creed Unity) δεν υπήρχαν playable game sessions που να διαδραματίζονται στη σύγχρονη εποχή. Τέλος, ο McDevitt αποκάλυψε ότι ο ίδιος αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της συγγραφικής ομάδας εργάζονται πάνω σε αυτό που ονομάζουν First Civilization και είναι η ιστορία όλου του timeline που έχει ως τώρα καλύψει η σειρά, το οποίο καταλαμβάνει περί τα 700 χρόνια.

Σας υπενθυμίζουμε ότι το επόμενο video game του franchise θα είναι το Assassinʼs Creed: Victory, το οποίο θα διαδραματίζεται στο Λονδίνο της Βικτωριανής εποχής.

[img_alt=Πιο μοντέρνα timelines στα μελλοντικά Assassinʼs Creed]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums321-picture42005.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now