MetallicGR

Η Sapphire στον κόσμο των Embedded προϊόντων

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Επίσημη αποκάλυψη των Samsung Galaxy S6 & S6 Edge]http://www.hwbox.gr/images/news_images/sapphire.jpg[/NEWS_IMG] Η νέα εποχή της εταιρείας στον κόσμο των Embedded Λύσεων.

Η επιχειρηματική μονάδα της SAPPHIRE Technology αναπτύσσει συστήματα για τους πελάτες με βάση την τελευταίας γενιάς AMD Embedded G-Series System-on-chip (SOC) και 2ης γενιάς AMD Embedded R-Series επιταχυνόμενη μονάδα επεξεργασίας (APU) της σειράς από την AMD, καθώς και ως ενσωματωμένοι επεξεργαστές γραφικών, επιτρέποντας στους προγραμματιστές να ενσωματώσουν ταχύτατα αυτές τις νέες τεχνολογίες στο σχεδιασμό του συστήματος. Η Sapphire είναι επίσης ο αποκλειστικός πάροχος της AMD στην σχεδίαση ενσωματωμένων πλατφόρμων αναφοράς για τους προγραμματιστές που αναζητούν πλατφόρμες αξιολόγησης και ανάπτυξης.

Η SAPPHIRE παρουσίασε μια μικρή μορφή συστήματος υπολογιστή factor «4x4» με επεξεργαστή AMD G-Series και ενσωματωμένη σειρά γραφικών 8000 με διπλές εξόδους HDMI. Ικανή να συμπληρωθεί με την προηγούμενη eKabini SOC ή την τελευταίας γενιάς SOC Steppe Eagle, το σύστημα μπορεί να προσφέρει μια σειρά από μοναδικές επιδόσεις. Ενώ οι υψηλότερες επιδόσεις Quad λειτουργεί μέχρι και 2.4GHz σε 25W και χρειάζεται υποβοήθηση ανεμιστήρα ψύξης, συσκευή με κατανάλωση τόσο χαμηλή (6W) τα οποία επιτρέπουν τη διαμόρφωση των συστημάτων χωρίς ανεμιστήρα.

Το σύστημα SAPPHIRE 4x4 είναι ιδανικό για Thin Client, τα συστήματα πληροφοριών, POS οθόνες, και ψυφιακά Signage. Η Ζωντανή επίδειξη έδειξε μια απόδειξη της έννοιας για Ψηφιακό Signage ταυτόχρονα σε λειτουργία βίντεο, scrolling σταθερές εικόνες και ένα «ticker» πληροφοριών με δύο οθόνες HD, ταυτόχρονα.

Εξέλιξη της σειράς AMD G-Series

Η ενσωματωμένη (όπως αναφέρετε πιο πάνω) έκδοση εξελίσσετε συνέχεα με επεξεργαστές x86, ολοκληρωμένης διακριτής κατηγορίας GPU και I / O controller στην ίδια μήτρα. Η AMD Embedded πλατφόρμα G-Series SOC είναι μια υψηλής απόδοσης, χαμηλής ισχύος System-on-Chip (SOC) σχεδιασμένη, με βάση τις επιχειρηματικές ανάγκες με την ειδική κατηγορία κωδικού διόρθωσης σφαλμάτων (ECC) υποστήριξη μνήμης, dual και quad-παρ

Η AMD G-Series SOC επιτυγχάνει ανώτερη απόδοση ανά watt σε κατάσταση χαμηλής κατανάλωσης στην κατηγορία μικροεπεξεργαστών x86 κατά την εκτέλεση πολλαπλών benchmarks (βιομηχανικών πρότυπων αναφοράς). Αυτό βοηθά να καταστεί δυνατή η παράδοση μια ξαιρετική εμπειρία πολυμέσων υψηλής ευκρίνειας και παρέχει μια ετερογενή υπολογιστική πλατφόρμα για παράλληλη επεξεργασία. Το μικρό αποτύπωμα, ECC- capable SOC θέτει το νέο θεμέλιο για μια ενεργειακά αποδοτική πλατφόρμα για πλούσιο περιεχόμενο πολυμέσων επεξεργασίαw και μεταποίησηw του φόρτου εργασίας που είναι κατάλληλη για ένα ευρύ φάσμα ενσωματωμένων εφαρμογών.

Η AMD Embedded πλατφόρμα G-Series SOC παρέχει εξαιρετικά υψηλής ευκρίνειας οπτική εμπειρία και την ικανότητα να επωφεληθούν από ετερογενή πληροφορικά συστήματα, διατηρώντας παράλληλα ένα σχέδιο χαμηλής ισχύος, όπως είναι η χρήση χωρίς ανεμιστήρα, αυξάνοντας την αξιοπιστία του συστήματος χωρίς κινούμενα μέρη.

Η 2ης γενιάς R-Series

Η 2η γενιά της AMD Embedded R-Series APU (παλαιότερα με την κωδική ονομασία: «Bald Eagle») ενισχύει την απόδοση επεξεργασίας, την ενεργειακή απόδοση, και το multimedia immersion πολυμέσων βύθιση με τη μόχλευση ετερογενές σύστημα Αρχιτεκτονική. Η 2η γενιά της AMD, προσφέρει κορυφαία απόδοση γραφικών και εξοικονόμηση ενέργειας για μια νέα γενιά ενσωματωμένων συστημάτων. Τα TDPs κυμαίνονται από 17W έως 35W.

Τα υψηλής απόδοσης CPU και GPU της 2ης γενιάς της AMD Embedded R-Series APU διατεθούν για την καταλληλότερη διανομή καθηκόντων του συστήματος με τη χρήση τους ετερογενούς σύστηματος Αρχιτεκτονικής (HSA). Αυτό επιτρέπει την εξαιρετική απόδοση του συστήματος και πολυμέσων, την διαδραστικότητα, την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, και μια πιο κομψή μορφή του συστήματος σε ένα ευρύ φάσμα γραφικών, συμπεριλαμβανομένων των ενσωματωμένων παιχνιδιών, την ψηφιακή σήμανση, την ιατρική απεικόνιση, και πολλά άλλα.

Η 2ης γενιάς AMD R-Series APUs προσφέρουν έως και 66% περισσότερη υπολογιστική απόδοση και έως 55% καλύτερη απόδοση 3D γραφικών από την προηγούμενη γενιά της AMD. Σε σύγκριση με τον πυρήνα Intel Haswell η νέα AMD R-Series APUs παρέχει έως και 46% περισσότερη υπολογιστική απόδοση, έως και 44% καλύτερη απόδοση των γραφικών 3D και επίσης προσφέρουν υποστήριξη για μία έως και τέσσερις ανεξάρτητες οθόνες (4096 x 2160 ανάλυση ανά έξοδο της οθόνης).

Σύνθετα ενσωματωμένα γραφικά

Η τελευταία εξέλιξη στην AMD Radeon ™ με ενσωματωμένα GPUs, αξιοποιεί τον πιο προηγμένο πυρήνα γραφικών της επόμενης αρχιτεκτονικής, προσφέροντας κορυφαία απόδοση και κέρδη στην ενεργειακή αποδοτικότητα.

Η AMD Radeon ™ E8860 Embedded GPU είναι η πρώτη ενσωματωμένη GPU που αναπτύχθηκε με βάση τον πολυβραβευμένη αρχιτεκτονική γραφικών Next (GCN), και ωθεί την AMD Radeon και την παράλληλη απόδοση επεξεργασίας σε πρωτοφανή ύψη, ενώ η αύξηση της αποδοτικότητας είναι μοναδική στην αγορά.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα SAPPHIRE Technology

[img_alt=Επίσημη αποκάλυψη των Samsung Galaxy S6 & S6 Edge]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums321-picture42105.jpg[/img_alt]

Sapphire Press Release

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now