MetallicGR

Προβλήματα υπερθέρμανσης αντιμετωπίζει το HTC One M9

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Προβλήματα υπερθέρμανσης έχει το HTC One M9]http://www.hwbox.gr/images/news_images/htc.jpg[/NEWS_IMG] Σύμφωνα με αναφορά έχουμε να κάνουμε με ένα πραγματικά "ΗΟΤ" smartphone!

Ο κύριος λόγος για τον οποίο η Samsung χρησιμοποίησε τους δικούς της επεξεργαστές στα νέα Galaxy S6, είναι διότι υπήρχαν ενδείξεις πως ο Snapdragon 810 της Qualcomm εμφάνιζε υψηλές θερμοκρασίες κατά τη χρήση, πάντα σύμφωνα με φήμες οι οποίες αργότερα διαψεύστηκαν σε συνάντηση της εταιρείας με επενδυτές. Η HTC αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον εν λόγω επεξεργαστή καθώς η Qualcomm φάνηκε να είχε υπό έλεγχο το πρόβλημα, όμως ένας δημοσιογράφος στο Mobile World Congress αντιλήφθηκε κάτι αξιοπερίεργο.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του AnTuTu test η συσκευή εμφάνισε ένα pop up προειδοποιώντας τον χρήστη για την υπερθέρμανση της συσκευής και ότι η περίπτωση να κάνει restart ή να κλείσει είναι μεγάλη εάν συνεχιστή η λειτουργία. Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως η συσκευή βρισκόταν καθ' όλη τη διάρκεια των test σε φόρτιση, ενώ το smartphone είχε περάσει από αρκετά "χέρια" κατά την επίδειξή του από την εταιρεία, οπότε ίσως πρόκειται απλά για σύμπτωση.

Τέλος, το smartphone θα ξεκινήσει να αποστέλλεται στις 31 Μαρτίου ενώ η τιμή που έχει εμφανιστεί ανέρχεται στα 750?.

[img_alt=Πληθώρα Gaming προϊόντων ανακοινώνει η MSI]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture42477.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Ας δούμε καλύτερα και τα πρώτα review samples πως συμπεριφέρονται... μιλάμε για early production μοντέλο το οποίο κατά πάσα πιθανότητα "έλιωνε" στο booth της HTC - πόσες φορές θα έτρεξε AnTuTu με full brightness την ώρα που φορτίζει κλπ...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now