MetallicGR

Καθυστερεί το μεγάλο iPad, αναμένεται τον Σεπτέμβρη

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Καθυστερεί το μεγάλο iPad, αναμένεται τον Σεπτέμβρη]http://www.hwbox.gr/images/news_images/apple2.jpg[/NEWS_IMG] Λόγω μεγάλης ζήτησης των iPhone 6, η Apple αποφασίζει να καθυστέρηση τη μαζική παραγωγή του νέου iPad.

Στα σκαριά βρίσκεται εδώ και αρκετούς μήνες το μεγαλύτερο iPad που έχει υποσχεθεί για το πρώτο τέταρτο του 2015, όμως η αυξημένη απαίτηση του κόσμου για iPhone 6 και 6 Plus "ανάγκασαν" την εταιρεία να μετατοπίσει την εν λόγω ημερομηνία για τον Σεπτέμβριο. Το iPad των 12.9” προορίζεται κυρίως για επαγγελματίες που θέλουν μεγαλύτερη "ωφέλιμη" επιφάνεια για να δουλέψουν γι' αυτό και μερικοί το αποκαλούν απλά "iPad Pro".

Η Apple θα πλαισιώσει το επαγγελματικό tablet της με εφαρμογές που σχεδιάζει σε συνεργασία με την γνωστή IBM οπότε οι επιχειρήσεις θα έχουν ότι χρειάζονται από την αρχή της κυκλοφορίας του.

[img_alt=Καθυστερεί το μεγάλο iPad, αναμένεται τον Σεπτέμβρη]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture42542.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

παλιοτερα ειχα διαβασει οτι ηθελαν να τα σταματησουν γιατι ηταν απογοητευτικες οι πωλησεις. καπου 1,5% στην β. αμερικη, για ολη την σειρα ομως. φαντασου τα μεγαλα δηλαδη. αν βγει και το μεγαλο της apple, το κλεινουν το καταστημα. :hehe:

[MENTION=1144]Spirosssss[/MENTION] http://cornerplay.com/2014/09/25/surfacepro3-sales-2billion/

Edited by conroe
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now