MetallicGR

Zotac Steam Machine με Intel Skylake & GTX 970M GPUs

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Zotac Steam Machine με Intel Skylake & GTX 970M GPUs]http://www.hwbox.gr/images/news_images/zotac.jpg[/NEWS_IMG] Στα πολλά Steam Machines που αποκαλύφθηκαν, το συγκεκριμένο της Zotac κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Το SN970 Steam Machine αποκάλυψε η Zotac το οποίο θα έρθει με λεπτή σχεδίαση καθώς η κύρια θέση του θα είναι το σαλόνι του σπιτιού, ενώ η εταιρεία αποκάλυψε τα specs του που θα ικανοποιήσουν όλους τους gamers σε ανάλυση 1080p. Συγκεκριμένα στο εσωτερικό του η Zotac επέλεξε να χρησιμοποιήσει έναν Intel Core επεξεργαστή 6ης γενιάς (Skylake) στα 14nm κατασκευής Intel, συνοδευόμενο από 8GB DDR3 RAM καθώς και μια GTX 970M 3GB MXM κάρτα γραφικών, ενώ φυσικά θα υπάρχουν διάφορες παραλλαγές ανάλογα με την οικονομική δυνατότητα του υποψήφιου αγοραστή.

Επιπλέον, η νέα κονσόλα της Zotac θα εξοπλίζεται με I/O θύρες όπως HDMI 2.0 για 4Κ UHD περιεχόμενο στα 60Hz, 2x USB 3.0, SD Card reader, dual Gigabit Ethernet και ότι άλλο απαιτεί ένα σωστό gaming σύστημα.

[img_alt=Zotac Steam Machine με Intel Skylake & GTX 970M GPUs]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture42543.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now