MetallicGR

NVIDIA: Δωρεάν ο source code του PhysX

Recommended Posts

[NEWS_IMG=NVIDIA: Δωρεάν ο source code του PhysX]http://www.hwbox.gr/images/news_images/nvidia3.jpg[/NEWS_IMG] Ο Source code της έκδοσης 3.3.3 του PhysX δίνεται πλέον δωρεάν στο GitHub.

Η αντίδραση της NVIDIA πιθανότατα οφείλεται μετά την παρόμοια κίνηση που έκανε η μηχανή Unity 5 καθώς και αυτή της Epic Games, Unreal Engine 4. Το PhysX που αφέθηκε ελεύθερο είναι το CPU κομμάτι και όχι το GPU που χρησιμοποιεί την ιδιόκτητη τεχνολογία της NVIDIA CUDA. Παράλληλα το PhysX SDK διευρύνει τους ορίζοντές του και σε άλλες πλατφόρμες όπως το OS X, Linux, και το Android εκτός από τα Windows και μπορείτε να δείτε την επίσημη ανακοίνωση εδώ.

[img_alt=NVIDIA: Δωρεάν ο source code του PhysX]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture42540.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Καλα κανει και το δινει δωρεαν αλλα για σας κοκκινοσκουφιτσες η ουσια ειναι ομως να σας κανει gpu support. Που δεν νομιζω :eagerness: ! Απο cpu θα σας τα περνανε!

:victorious:

Link to comment
Share on other sites

Εμενα ποτε δεν μου εκανε αισθηση το physx γιατι πολυ απλα μπορεις να δωσεις το ιδιο αισθητικο αποτελεσμα χωρις αυτο.

Αλλα οταν παρεις μια οικονομικη λυση για gaming gtx 650,650 ti,750,750 ti και το παιχνιδι εχει βαρυ tessellation τι κανεις ??? "ενα παραδειγμα ειναι το secret world της funcom"

Θα σας πω πολυ απλα οτι σε μια radeon r7 260x μπορεις να το ρυθμισεις απο τους drivers καλο cheat ε ??? περιπου οπως το physx μονο για καρτες nvidia ???

Link to comment
Share on other sites

Όλα τα λεφτά το post του Yoshi, λύθηκα στα γέλια :hehe:

Πραγματικά δεν θεώρησα ποτέ θεματικό το PhysX, πιστεύω δεν κινήθηκε σωστά η NVIDIA. Το θέμα ήταν να είχε υϊοθετηθεί από παλιότερα σε πολλούς τίτλους.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now