MetallicGR

Στα μέσα Μαρτίου οι FreeSync drivers της AMD

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Στα μέσα Μαρτίου οι FreeSync drivers της AMD]http://www.hwbox.gr/images/news_images/amd2.jpg[/NEWS_IMG] Αφού το υποστηριζόμενο hardware βρίσκεται ήδη στην αγορά, και τα πρώτα monitor κάνουν δειλά δειλά την εμφάνισή τους, το μόνο που λείπει είναι ο συμβατός driver από τη μεριά της AMD.

Η τεχνολογία FreeSync αναμένεται να έρθει σε περισσότερους χρήστες μέσα από τον καινούριο driver που ετοιμάζει η AMD. Μάλιστα η εταιρεία δηλώνει πως οι AMD Catalyst drivers που θα δημοσιευθούν στις 19 Μαρτίου θα φέρουν την πολυπόθητη υποστήριξη της τεχνολογίας FreeSync σε single GPU configurations, ενώ η επέκταση σε CrossFire συστήματα θα ακολουθήσει τον Απρίλιο.

Για να αξιοποιήσετε το FreeSync θα χρειαστείτε ένα monitor με είσοδο DisplayPort 1.2a και μια συμβατή GPU. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι υποστηριζόμενες κάρτες της AMD είναι όλες οι GCN αρχιτεκτονικής όπως οι AMD Radeon R7 R260/260X (Bonaire), R9 285 (Tonga) και οι R9 290/290X Hawaii.

[img_alt=Στα μέσα Μαρτίου οι FreeSync drivers της AMD]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture42541.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now