MetallicGR

Οι socketed Broadwell επεξεργαστές έρχονται στα μέσα του 2015

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Οι socketed Broadwell επεξεργαστές έρχονται στα μέσα του 2015]http://www.hwbox.gr/images/news_images/intel3.jpg[/NEWS_IMG] Πληροφορίες έρχονται από την GDC 2015 σχετικά με τους Broadwell επεξεργαστές της Intel οι οποίοι πολύ πιθανό να αποκαλυφθούν στην Computex 2015.

Οι ξεκλείδωτοι socketed επεξεργαστές της Intel θα έρθουν όπως όλα δείχνουν στην φετινή Computex 2015, και ύστερα θα ακολουθήσει το launch των Skylake τον Αύγουστο. Όπως ήδη γνωρίζουμε από τις πολυάριθμες ειδήσεις μας σχετικά με την εν λόγω οικογένεια επεξεργαστών, στην ουσία πρόκειται για σμίκρυνση των Haswell επεξεργαστών στα 14nm, ότι δηλαδή ήταν οι Ivy Bridge για τους Sandy Bridge.

Οι Core 5ης γενιάς της γνωστής εταιρείας θα τοποθετούνται στο υπάρχον LGA1150 socket και τα τετραπύρηνα μοντέλα ενδέχεται να έχουν 65W TDP και θα υποστηρίζονται από όλες τις 8 Series και 9 Series μητρικές μέσω ενός απλού BIOS update. Επιπρόσθετα, γίνεται λόγος και για τον Core M "Broadwell" ο οποίος θα είναι διπύρηνος με TDP μόλις 28W.

[img_alt=Οι socketed Broadwell επεξεργαστές έρχονται στα μέσα του 2015]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture42549.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now