MetallicGR

Έρχεται φθηνότερη έκδοση του HTC M9 σύμφωνα με αναφορές

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Έρχεται φθηνότερη έκδοση του HTC M9 σύμφωνα με αναφορές]http://www.hwbox.gr/images/news_images/htc.jpg[/NEWS_IMG] Μόλις λίγα 24ωρα μετά την επίσημη αποκάλυψη του M9 της HTC, οι φήμες για μια φθηνότερη έκδοση οργιάζουν.

Η νέα συσκευή που ετοιμάζει η HTC λέγεται ότι θα φέρει την ονομασία HTC One E9 με την πηγή να είναι αρκετά έμπιστη αφού και στο παρελθόν έχει επιβεβαιωθεί. Τα specs της φθηνότερης έκδοσης σίγουρα ενδιαφέρουν αρκετούς υποψήφιους αγοραστές και περιλαμβάνουν επεξεργαστή στα 2GHz της MediaTek, 3GB RAM, 32GB αποθηκευτικού χώρου και πίσω κάμερα 20 megapixel.

Η αναφορά μιλά και για Dual SIM παραλλαγές, ενώ τα specs του που παραμένουν τα ίδια είναι η RAM και ο αποθηκευτικός χώρος, όμως ο επεξεργαστής αναμένεται να έχει ελαφρώς χαμηλότερες επιδόσεις από τον Snapdragon 810 της Qualcomm. Τέλος, αν και έχουμε να κάνουμε με ένα "φθηνότερο" smartphone, η προεινόμενη τιμή του δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί και δε γνωρίζουμε κατά πόσο... πέφτει σε σχέση με το M9.

[img_alt=Έρχεται φθηνότερη έκδοση του HTC M9 σύμφωνα με αναφορές]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture42613.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now