MetallicGR

Η EIZO λανσάρει ένα νέο Ultra HD monitor

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η EIZO λανσάρει ένα νέο Ultra HD monitor]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general1.jpg[/NEWS_IMG] Το νέο μοντέλο ανήκει στη σειρά ColorEdge της EIZO και διαθέτει ανάλυση UHD 3840 x 2160 pixel.

Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό που θα παρατηρήσει κανείς στη νέα οθόνη της EIZO είναι η διαγώνιος που ανέρχεται σε 23.8 ίντσες και καταφέρνει να "χωρέσει" 3840 x 2160 pixel όπως ορίζει η ανάλυση UHD έχοντας ταυτόχρονα 185 ppi. Η CG248-4K εφοδιάζεται επίσης με 14ms χρόνο απόκρισης, 1000:1 contrast ratio, 350 cd/m2 φωτεινότητα και 178/178 γωνίες θέασης.

Με βάση τα παραπάνω specs, γίνεται αμέσως αντιληπτό πως η οθόνη προορίζεται για επαγγελματική χρήση, κυρίως φωτογραφία και παραγωγή βίντεο, ενώ συνοδεύεται και από βάθος χρώματος 10-bit. Την ίδια στιγμή οι I/O θύρες της καλύπτονται από 2x DisplayPort 1.2 και 2x HDMI καθώς και ένα USB hub με τρεις θύρες. Τέλος, η βάση της μπορεί να ρυθμιστεί τόσο στο ύψος, όσο και στην κλίση, περιστροφή και στη στρέψη στα αριστερά και τα δεξιά.

[img_alt=Η EIZO λανσάρει ένα νέο Ultra HD monitor]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture42678.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

ίσως να είναι για το monitor hood (σιγά μην είναι αυτό), ίσως να τυλίγεις το καλώδιο του calibrator :P ίσως γιατί ξέμειναν από ιδέες σχεδιάσης, ίσως για να μπορείς να την κοτσάρεις σε τυχόν μετακόμιση από μπαλκόνι 5ου.

αχρείαστη για την Ελλάδα αφού για να φτάσουμε σε συνολική επένδυση 10bit, θα χρειαστούμε πελάτες με παιδεία εικόνας και κάτι τέτοιο δεν εισάγεται εδώ ακόμα :P

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now