MetallicGR

Τα αποκαλυπτήρια του Apple Watch στο Spring Forward

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Τα αποκαλυπτήρια του Apple Watch στο Spring Forward]http://www.hwbox.gr/images/news_images/apple2.jpg[/NEWS_IMG] Η αποκάλυψη που συνόδεψε το νέο MacBook της Apple αφορούσε το νέο "φορετό gadget" με το όνομα Watch.

Τα wearables αυξάνονται και πληθύνονται με εξαιρετικά ταχύς ρυθμούς και η Apple μη θέλοντας να χάσει χρόνο εισάγει στην αγορά το νέο Watch. Το Watch θα έρθει στις 24 Απριλίου στην αγορά και θα διατίθεται σε μεγέθη 38mm και 42mm και πολλές επιλογές όσον αφορά τα λουράκια και τις προσόψεις. Θα χρειάζεται ένα iPhone 6 ή 6 Plus για να λειτουργήσει και η μπαταρία του θα έχει διάρκεια 18 ωρών, άρα δε θα υποστηρίζει sleep tracking όπως είχε αρχικά αναφερθεί.

Το Watch παράλληλα θα φέρει νέο UI και σύμφωνα με την Apple θα δώσει νέα πνοή στα notifications μας καθώς θα μπορούμε να απαντάμε σε κλήσεις και να διαβάζουμε μηνύματα αλλά και e-mail, ενώ θα δείχνει και την ώρα! Τέλος, οι προτεινόμενες τιμές ξεκινούν από τα $349 και αγγίζουν μέχρι και το δυσθεώρητο ποσό των $17.000!

[img_alt=Τα αποκαλυπτήρια του Apple Watch στο Spring Forward]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture42758.png[/img_alt]

[img_alt=Τα αποκαλυπτήρια του Apple Watch στο Spring Forward]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture42757.png[/img_alt]

[img_alt=Τα αποκαλυπτήρια του Apple Watch στο Spring Forward]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture42752.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Πάντως αρχίζω να καταλαβαίνω την τιμή. 10Κ δεν μπορούν να τα δώσουν όλοι αλλά κάποιοι θα τα δώσουν και δεν θα έχουν πρόβλημα και κάποιοι επειδή είναι fanboys θα τα βρουν με δυσκολία και θα τα δώσουν. Απλά σου λέει η Α ένα 10Κ να πουλήσω είναι σαν να πουλάνε οι άλλοι 40-50 απλά των 100-150 ευρώ. Στο Ντουμπάι σε μια δόση είχα πετύχει έναν τύπο με κελεμπία με ένα iPhone 6 χρυσό ο οποίος είχε 2 άλλους να του φέρνουν νερό, τσιγάρα ότι ήθελε. Αυτός λογικά θα πάρει ένα για να λέει ότι έχει Apple watch και θα πάρει και ένα στην γυναίκα του(λογικά το rose gold) απλά γιατί είναι ότι πιο ακριβό σε τέτοια φάση κυκλοφορεί.

Link to comment
Share on other sites

Σωστός ο Σόφος, κάπως έτσι το βλέπω κι εγώ. Ένα gadget που προς το παρόν απευθύνεται σε πολύ λίγους (αναφέρομαι στο χρυσό). Για την απλή του έκδοση δεν είμαι σίγουρος ακόμα αν θα έχει μεγάλο market penetration, για να το κυκλοφορούν όμως κάτι θα ξέρουν.

Είδατε το video? Έχω παρατηρήσει ότι τους αρέσει πάρα πολύ να χρησιμοποιούν τις λέξεις dramatically, trully και uncompromisingly :P

Link to comment
Share on other sites

οι τιμες αυτες ειναι συνηθισμενες σε ακριβα ρολογια και χωρις μαλιστα να ειναι χρυσα. τιμες δηλαδη γυρω στα 10κ-20κ ειναι λογικες. maurice lacroix, raymond weile, vacheron κλπ. ποτε δεν απευθυνονταν σε πολυ κοινο αλλα μονο σε αυτους που τα εχουν. τωρα υπαρχουν και καποιες πολυ ειδικες κατασκευες που μπορει να φτασουν και milion. vacheron, chopard, philipe κλπ. οποτε μονο για φαν μποις δεν ειναι αλλα μαλλον για ματσο μποις.

τα 10κ αρχικη τιμη δικαιολογουνται πληρως απο την παραγγελια καλουπιου, μηχανηματων κλπ, ειτε τα εφτιαξε η apple ειτε συνεργαστηκε με καποιον αλλον οικο που ειναι και το λογικο. η δουλεια απ' οτι δειχνει ειναι αψεγαδιαστη και εννοειται οτι σε τετοιο επιπεδο δε πρεπει να υπαρχει ουτε ενας πορος πανω.

Link to comment
Share on other sites

Η νέα "σονυ" του 21ου αιώνα παρουσιάζετε, με το καλό και με αυτοκίνητα γύρω στο 2020. Τα λεφτα πάντως που ζητάει για αυτό το γκάτζετ που αποκαλεί "ρολοι" ποντάροντας στο όνομα της φέρνουν μόνο γέλιο και δεν πείθει πλέον κανέναν.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now