MetallicGR

Νέος ΑΑΑ τίτλος στα σκαριά από την Creative Assembly

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Νέος ΑΑΑ τίτλος στα σκαριά από την Creative Assembly]http://www.hwbox.gr/images/news_images/action2.jpg[/NEWS_IMG] Η ομάδα που υπογράφει την ανάπτυξη των Alien: Isolation και Total War (η Creative Assembly) φαίνεται πως ετοιμάζει ακόμα έναν ΑΑΑ τίτλο, σύμφωνα με αγγελίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Το στούντιο αναζητά developers για να πλαισιώσουν την ομάδα που θα ασχοληθεί με ένα νέο game για τα οικιακά συστήματα, ενώ είναι πιθανό η νέα παραγωγή να περιλαμβάνει και online multiplayer mode. Η πρώτη αγγελία αναφέρει πως ο υποψήφιος θα πρέπει να διαθέτει εμπειρία σε ό,τι έχει να κάνει με το development στα PC, PS4 και Xbox One, ενώ σε άλλο δημοσίευμα η ομάδα αναζητά graphics programmer, ο οποίος θα ενταχθεί και εκείνος στην “console team” της Creative Assembly. Οι εικασίες που μπορούν να γίνουν είναι πολλές, ωστόσο θα θέλαμε πολύ οι παραπάνω αγγελίες να αφορούν στο sequel του αρκετά επιτυχημένου Alien: Isolation.

Υπενθυμίζεται ότι SEGA ανακοίνωσε πρόσφατα πως έχουν τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων περίπου 1.8 εκατομμύρια αντίτυπα του εν λόγω τίτλου.

[img_alt=Νέος ΑΑΑ τίτλος στα σκαριά από την Creative Assembly]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture42958.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now