MetallicGR

Samsung: Δίνει και SSDs στην Apple σύμφωνα με το iFixit

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Samsung: Δίνει και SSDs στην Apple σύμφωνα με το iFixit]http://www.hwbox.gr/images/news_images/apple2.jpg[/NEWS_IMG] Η Samsung θα βρεθεί και στο εσωτερικό των MacBook της Apple, αφού η τελευταία ξεκίνησε να χρησιμοποιεί SSDs της πρώτης με σκοπό να αυξήσει τις επιδόσεις των υπολογιστών της.

Συγκεκριμένα η Samsung θα διαθέτει τους αναγνωρισμένους δίσκους SSD με 3D V-NAND flash μνήμες στην Apple και στα MacBook Air και MacBook Pro της όπως ανέδειξε σε πρόσφατο teardown το γνωστό site iFixit. Οι SSDs θα είναι M.2 form factor και θα βασίζονται στον Samsung S4LN058A01 PCIe 3.0 x4 AHCI controller με τα K9LDGY8S1D-XCK0 NAND flash chips τα οποία παραπέμπουν στον SM951 που ανακοίνωσε η εταιρεία νωρίτερα μέσα στο έτος.

Παρόλο που τα επιμέρους χαρακτηριστικά των drives είναι άγνωστα, ο SM951 που είναι ίδιος σε specs έχει ταχύτητες ανάγνωση και εγγραφής, 2150MB/s και 1550 MB/s αντίστοιχα, κάνοντάς τον μια από τις πιο γρήγορες λύσεις που υπάρχουν στην αγορά.

[img_alt=Samsung: Δίνει και SSDs στην Apple σύμφωνα με το iFixit]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture43053.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now