MetallicGR

ASRock 9 Series μητρικές με υποστήριξη Broadwell

Recommended Posts

[NEWS_IMG=ASRock 9 Series μητρικές με υποστήριξη Broadwell]http://www.hwbox.gr/images/news_images/asrock2.jpg[/NEWS_IMG] Η γνωστή κατασκευάστρια εταιρεία προσφέρει BIOS Updates με υποστήριξη των επερχόμενων επεξεργαστών Intel Core 5ης γενιάς αρχιτεκτονικής Broadwell.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της η εταιρεία αναφέρει όλες τις μητρικές με τα Z97 και H97 Chipsets θα μπορούν να υποστηρίξουν τους νέους επεξεργαστές της Intel, Core 5ης γενιάς, Broadwell αρχιτεκτονικής οι οποίοι θα κατασκευάζονται στα 14nm. Για να εκμεταλλευτείτε το γεγονός, αρκεί να αναβαθμίσετε το BIOS από το επίσημο site της ASRock ή μέσα από το BIOS στη σχετική επιλογή που επιτρέπει την αναζήτηση νέων BIOS μέσα από το... BIOS!

Οι επερχόμενοι επεξεργαστές της Intel θα έρχονται με την τεχνολογία Turbo Boost Technology 2.0, την γνωστή Hyper-Threading τεχνολογία, βελτιωμένες Intel HD Graphics κάρτες γραφικών για υψηλότερες επιδόσεις σε Games, αλλά και υποστήριξη 4K και UHD Video για την απόλυτη multimedia εμπειρία.

Press Release:

Οι μητρικές με Z97 και H97 Chipset της ASRock είναι έτοιμες να υποστηρίξουν τους Intel® Core™ επεξεργαστές 5ης γενιάς

Ταϊπέι, Ταϊβάν, 18 Μαρτίου, 2015 - Κουραστήκατε από αυτό το παλιό και βαρετό σύστημα που κάθεται άψυχο στο γραφείο; Τότε η αναβάθμιση μπορεί να είναι μια καλή ιδέα, ειδικά τώρα που η Intel ετοιμάζει τους Intel® Core™ επεξεργαστές 5ης γενιάς. Εξ' άλλου, εάν έχετε στη κατοχή σας μια μητρική ASRock με Z97 ή H97 chipset, τότε είναι συμβατές με τους νέους επεξεργαστές μέσω ενός απλού και γρήγορου BIOS Update μέσω του ASRock APP Shop προγράμματος.

Οι πιο εμφανής διαφορές μεταξύ της 4ης και της 5ης γενιάς είναι το ότι οι Intel® Core™ επεξεργαστές 5ης γενιάς προσφέρουν κορυφαίες επιδόσεις με τις τεχνολογίες Intel® Turbo Boost 2.0 και Intel® Hyper-Threading. Επιπλέον, οι εν λόγω επεξεργαστές προσφέρουν βελτιωμένα Intel® HD Graphics για εκπληκτική εικόνα και καλύτερες επιδόσεις 3D. Είτε θέλετε να αναπαράγετε 4K Ultra HD Video, είτε θέλετε να τρέξετε τα τελευταία παιχνίδια, οι Intel® Core™ επεξεργαστές 5ης γενιάς θα ζωντανέψουν την οθόνη σας!

[img_alt=ASRock 9 Series μητρικές με υποστήριξη Broadwell]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture43245.png[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now