MetallicGR

Bulldozer Conditioner V1.03B με Steamroller Support

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Bulldozer Conditioner με Steamroller Support]http://www.hwbox.gr/images/news_images/oc2.jpg[/NEWS_IMG] Ο The Stilt διαθέτει τη νέα έκδοση του conditioner ο οποίος υποστηρίζει μεταξύ άλλων και τους Steamroller επεξεργαστές τη AMD.

Το γνωστό Utility του Φιλανδού overclocker The Stilt φτάνει στην έκδοση V1.03B όπου προστίθεται η υποστήριξη για APUs Steamroller αρχιτεκτονικής. Έτσι όλοι οι Kaveri APUs θα μπορούν να ξαναβουτήξουν στο άζωτο για καλύτερους χρόνους, ενώ οι Godavari που θα βασίζονται στην ίδια αρχιτεκτονική, ενδέχεται να υποστηρίζονται από την πρώτη μέρα της κυκλοφοίας τους. Για όσους δε γνωρίζουν το εργαλείο, επιταχύνει το benchmark SuperPi (1.5 mod) το οποίο τρέχει σημαντικά πιο αργά σε συστήματα με AMD επεξεργαστές. Επιπλέον, το πρόγραμμα μπορεί να επιταχύνει και όσες εφαρμογές υπάρχουν και χρησιμοποιούν x87 instructions. Το πρόγραμμα μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

[img_alt=Bulldozer Conditioner με Steamroller Support]http://www.hwbox.gr/members/1120-albums123-picture13053.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Ξενέρωμα για όσους έβγαζαν νούμερα χωρίς conditioner :hehe:

γιατι? αμα το βαλουν εκει θα ξενερωσουν με τα νουμερα που θα βγαζουν :P

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now