MetallicGR

Battlefield: Hardline - Πρωτιά στο UK charts

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Battlefield: Hardline - Πρωτιά στο UK charts]http://www.hwbox.gr/images/news_images/fps3.jpg[/NEWS_IMG] Δημοσιεύθηκε η πρώτη δεκάδα των τίτλων που πούλησαν περισσότερο στη βρετανική αγορά, με το Battlefield: Hardline να καταλαμβάνει την πρώτη θέση.

Έτσι κάπως σημειώνεται η πρώτη πρωτιά της EA για το 2015 ενώ ισχύει πως το Battlefield: Hardline ξεκινά με καλύτερη θέση από τη δεύτερη του Battlefield 4 στην πρώτη του εβδομάδα, όταν μάλιστα ήταν διαθέσιμο μόνο για PS3, Xbox 360 και PC. Το Hardline όμως εξασφάλισε αυτήν την πρωτιά με λιγότερες πωλήσεις, παρά το γεγονός ότι διατίθεται εξ αρχής για δύο formats παραπάνω (PS4 και Xbox One). Αφήνοντας στην άκρη τις ψηφιακές πωλήσεις, η κατανομή των υπολοίπων είχε ως εξής: 46% PS4, 43% Xbox One, 6% Xbox 360 και 3% PS3.

Όσο για την υπόλοιπη δεκάδα, ιδού:

1. Battlefield Hardline

2. Final Fantasy Type-0 HD

3. Grand Theft Auto 5

4. Dying Light

5. FIFA 15

6. Mario Party 10

7. Resident Evil: Revelations 2

8. Call of Duty: Advanced Warfare

9. Minecraft: Xbox Edition

10. Minecraft: PlayStation Edition

[img_alt=Battlefield: Hardline - Πρωτιά στο UK charts]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture43539.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Βγήκε το αττιλα γι αυτό δεν με έχεις δει...το παράτησα ελαφρώς στην 7η πίστα...αχ αυτό το total war! Η ποιοτική διαφορά με τα άλλα παιχνίδια είναι χαοτικη!!!!

Sent from my SM-N910C

Link to comment
Share on other sites

Ναι τώρα καταλαβαίνω τι εννοείς..δεν έχω παίξει ακόμα το multi του να σου πω αν αξίζει..σίγουρα σαν το πόλεμο του bf4 δεν περιμένω αλλά..θα δούμε!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now