MetallicGR

Νέα έκδοση του AIDA64 από την FinalWire

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Νέα έκδοση του AIDA64 από την FinalWire]http://www.hwbox.gr/images/news_images/general3.jpg[/NEWS_IMG] Η έκδοση 5.20 γίνεται διαθέσιμη από το επίσημο site της εφαρμογής, ενώ ανανεωμένη έκδοση του app προστίθεται και στο Play Store.

Η νέα έκδοση του δημοφιλούς προγράμματος και διαγνωστικούς ελέγχου του υπολογιστή, βελτιστοποιεί τα benchmarks για τους AMD "Carrizo" APUs, ενώ παράλληλα βελτιστοποιούνται και τα AVX2 και FMA accelerated 64-bit benchmarks για τους Intel "Broadwell" CPUs. Επίσης υπάρχει καλύτερη υποστήριξη του προγράμματος για τους Intel "Braswell", "Broadwell-H", "Cherry Trail" και "Skylake" CPUs. Μαζί, έρχεται και η αρχική υποστήριξη για τον AMD "Nolan" APU ο οποίος θα φέρει x86 αρχιτεκτονική με Puma+ πυρήνες, ενώ λέγεται ότι θα κατασκευάζονται στα 20nm με πιθανή εμφάνισή τους μέσα στο Q3 του έτους.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και ανανεωμένη υποστήριξη για αισθητήρες και οθόνες LCD αλλά και CUDA 7.0, OpenCL 2.1, ενώ πλέον υποστηρίζονται και οι NVIDIA GeForce GTX 960, GeForce GTX Titan X κάρτες γραφικών. Τέλος, η έκδοση για Android φτάνει στην 1.12 και η διαθεσιμότητά της ξεκινά από σήμερα.

Κατεβάστε τη πιο πρόσφατη έκδοση από το link της πηγής

[mag_full=Νέα έκδοση του AIDA64 από την FinalWire]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture43570.png[/mag_full]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now