MetallicGR

Τα Intel 100-Series Chipsets οδεύουν προς τελειοποίηση

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Τα Intel 100-Series Chipsets οδεύουν προς τελειοποίηση]http://www.hwbox.gr/images/news_images/intel2.jpg[/NEWS_IMG] Οι AIBs έχουν ολοκληρώσει την ανάπτυξη των 100-Series μητρικών τους και περιμένουν την Intel να διαθέσει τους πολυπόθητους επεξεργαστές Skylake.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του bitsandchips.it πολλοί κατασκευαστές μητρικών όπως οι ASRock, GIGABYTE έχουν ήδη έτοιμες τις συμβατές με τους επερχόμενους επεξεργαστές Skylake μητρικές τους, οι οποίες αναμένεται να εμφανιστούν και στην Computex με καλυμμένα χαρακτηριστικά. Ήδη έχουμε δει μια LGA 1151 μητρική από την ASRock πριν από λίγο καιρό, οπότε η εν λόγω φήμη είναι αρκετά πειστική.

Τα Chipsets που θα συνοδεύουν το launch είναι τα Q170 και Q150 για εταιρικά περιβάλλοντα, το B150 για επιχειρησιακά και τα Z170, H170 και το "μικρό" Η110 για τα high end, mainstream και low end στρώματα του καταναλωτικού κοινού αντίστοιχα. Οι Skylake-S, όπως θα είναι η κωδική ονομασία των ξεκλείδωτων desktop επεξεργαστών της εταιρείας, θα κατασκευάζεται στα 14nm, ενώ στο εσωτερικό τους θα βρίσκουμε Iris Pro iGPUs. Οι CPUs θα ανακοινωθούν επίσημα από το Intel Developers Forum στα μέσα Αυγούστου, όπως έγινε στη περίπτωση των Haswell-E.

Λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα του WCCFTech.

[img_alt=Τα Intel 100-Series Chipsets οδεύουν προς τελειοποίηση]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture43602.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now